Ebruli_08 @Mercimeek @umrumdadegil Kızlar günaydın 😃 doktordan çıktım şimdi şükür her şey yolunda Gelen leke bende Serklaj dikişi ondan kaynaklı dedi doktor daha yoğun ve daha koyu gelirse o zaman problem dedi
Mercimeek Ebruli_08 yaa doktoruna başlıycam şuda günlerdir 9 doğurttu bizi açıklamayı daha önce yapsaymış ya neyseee 😃 ben çok sevindim kuşum tut içinde beraber doğuralım 😄😄😄
yarencaliskan Cemile91 Medicanada doğum yaptım çok şükür güzel geçti ağrılarım var ama hemen toparlanmıyor insan
Senakubraaa Merveeemsiii yaaaa maşallah , sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ Bende 31+1 bakalım bize ne diyecek
Cemile91 yarencaliskan neredeki hastane biliyorum ağrılar zamanla geçiyor bende ikinci doğumumu yapıcam bugün kısmetse güzel geçecek Allah ın izniyle sizinki genel anestezi mi oldu hastane olarak hangi il
yarencaliskan Cemile91 Bursa Medicana canım Spinal oldum ameliyat falan güzel geçiyor ayağa kalkışta güzeldi bir sıkıntı olmadı 2. Olduğu için herhalde biraz dikiş ağrım var ama olucak okadar içimizden bir can çıkıyor
Cemile91 yarencaliskan Rabbim kolaylığını verir inşallah tabiki bir can taşıyoruz içimizde doğru iki doğumda zor sağlıkla sıhhatle gelsinler bizlerde sağlıklı sıhhatli olalım inşallah iki bebişte kız erkek