Mercimeek umrumdadegil bende gezmek istiyorum bunalıyorum ama daha var mecburen dişimizi sıkacağız 🥲 acaba kanala mı girdi ki oğluşumuz
umrumdadegil Mercimeek sen kurtarıyosun 9 günün kaldı 😂 ay bilmiyorum ki öyle mi oldu acaba alt tarafimdan yukarı kadar bir ağrı oluyor zorlanıyorum
2123 Gamzenakit yani tam olarak bilemiyorum ben baştan beri sezeryan düşünüyordum normalden çok korktuğum için doktoruma da söyledim o da tamam dedi 37+3 te gün verdi
umrumdadegil Mercimeek banada çok garip geliyor ama alışırız ya🥰 kontrol bilmiyorum cuma ya da cumartesi giderim diyorum ama biliyorsun ben genelde oğlum ne zaman isterse o zaman gidiyorum artık randevu alınca tutmuyor illa öncesinde gidiyorum🤣🤣
Mercimeek umrumdadegil ya valla benimde hep öyle oluyordu ya da muayene den bir gün sonra gidiyordum sjsj
Senakubraaa Merveeemsiii yaaa maşallah kaç haftaliksiniz ? Bana da en son Şubat sonu Mart başı dedi ama gün almadık daha
Merveeemsiii Senakubraaa Senakubraaa Senakubraaa sezeryan olcak Allah nasip ederse normalde doktor 26 şubat dedi ben biraz daha dursun istedim 1 Mart’a gün aldık o yüzden 38+5 de inşallah şuan 31+3
Senakubraaa Merveeemsiii yaaaa maşallah , sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ Bende 31+1 bakalım bize ne diyecek