Kubrakar272727 🥰 sakinleşin önce güzel güzel düşünün ben de geciktim 4 gün sonra kaset test yaptım negatif dedim ki oh yok temiz doğumdan sonra düzensizlik olabilir dedim ama 10 gün oldu regl olmayalı dedim söktürücü kullanacam ama önce bi kan verecem vebal almayım zaten yok ama emin olayım dedim eşimde boşuna verdik gibi yani böyle çok rahat neyse annemlere geçtik bakim sonuca e nabızdan dedim 100 afedersin kalbimin sesini duydum kalbim bi tarafımda attı resmen ne olacak şimdi falan eşimde şoka girdi masrafları düşündü kızarmış sırıtıyor 😂 allahım ne hissedeceğimi bilemedim sonra zaten drun koyduğu yanlış tanılar beni maddi manevi zarara uğrattı ama çok şükür eşim kürtaj işlemlerini yapmasına rağmen olmadım çıktım hastaneden içimden bi ses sen niye mol gebelik yaşayasın ki 1500 kadından 1 inde görülen bi vaka seni mi buldu diyorum allah yaşatmasın hiç bi kadına koyduğu tani beni darmaduman etmişti kaç dr gezdim çok şükür normal gebelik şuan bi sıkıntı yok sağlıcakla doğar inşallah ama annelik iç güdüsü işte kürtaj olma bebek iyi dedi içimden bi ses 🙏🏻 Yani bilmiyorum ki kıyamam kalbim ikiye bölündü o andan itibaren 🥲🥺 lakin doğsun bütün korunma yöntemlerini zincirleme kullanıcam tek başına korumuyor hiç bi yöntem🙈