Kubrakar272727 Siz goruyormusunuz kizlar reglime 5 gün var daha belim çok ağrıyor diye yaptım böyle birşeyin olma ihtimali varmı? https://hizliresim.com/dfmin5r Bide iki tane küçük bebeğim var ikiz
umrumdadegil Kubrakar272727 evet malesef bu şekilde de hamile kalanlar var yinede kan vermek en doğru sonucu verecektir. Testin yanlış çıkma ihtimali de var
Denizmavisii Kubrakar272727 reglinize 5 gün oldugu icin silik cıkmış görüntüye göre hamilesiniz ☺️ bende böyle silikle ögrenmistim ilk gebeligimde
yeniannna34 Kubrakar272727 çizgi var canım ama testler bazen hatalı olabiliyor hakkında hayırlısı Spiralle kalanda çok duydum
2prensesannesiiii Kubrakar272727 yaaa olabiliyor instada böyle videolar çok malesef karşıma çok çıkıyor ama testte var çok yeni bi gebelik duruyor🥺
umrumdadegil Kubrakar272727 bebeğin mi var şuan? Bence gidip bi kan testi ver spiral olduğu için hemen öğrenmen senin için daha iyi olur
1sadeturkahvesii Kubrakar272727 hiçbir korunma yöntemi %100 korunma sağlamıyor benim kayınvalidem görümceme spiral takılıyken hamile kaldı
Sila95 Evet spiral ile hamile kalınabilir yengemde spiralle hamile kaldı ordan biliyorum korunma yöntemleri maalesef %100 sonuç vermiyor kaymış olabilir spiraliniz
Badgirl_ Spirali yeni mi taktiniz eğer yeniyse olabilir ben 5 yil korundum spiralle kontrollerini aksatmamak lazm ayrıcı ilk takilldığı zamanlar kontrlleri daha sık yapmak lazm ki bazen vücut kabul etmiyor veya kayma erken zamanlarda daha çok oluyor
MorKelebek54 Kubrakar272727 spiral en etkili korunma yontemi gibi gorunsede bi cok spirali olan hamile kaliyo, ve testinde gebelik var bence kuzum. Bu arada spiral ebet iyi bi korunma yoktemi ama duzenli sekilde kontrollere gidildigi takdirde cunku kayabiliuo spiral bu sefer gebelik oluyo kontrollerinizi yaptirdiniz mi hic