2prensesannesiiii Beybitooo evet 8 aylık bi kızım var 10+1 oldum bugün haftaya kontrol var devlette ikili test yaptıracağım sonra özele randevu alacağım 🙏🏻🥰
Beybitooo 2prensesannesiiii devlet çok yanılıyor cihazlardan dolayı 16.haftada falan anca söylüyor benim kızıma baya erkek dedi kordon görmüş galiba 😂
2prensesannesiiii tatlibebegim_ bende 11+1 de öğrendim kızımı ama bu gittiğim dr 15 16 haftadan önce demiyormuş ya🥲
2prensesannesiiii Beybitooo yok cinsiyeti özelde öğreneceğim 🥰 sadece yapılması gereken testleri devlette yapıyorum muayene ücreti uçmuş gitmiş 🥰🙈 ama eğer doğum ücretide uçuk bi fiyatsa devlette doğurmayı düşünüyorum umarım aşmaz bizi
Minezra 2prensesannesiiii benimde yuvarlak 7 haftalığım https://mutluresim.com/images/2024/01/06/nhY1hq.jpb bende çok merak ediyorum 2 kızım var 🌸
2prensesannesiiii Minezra 😍 2 kızında kesen fasulyemiydi balım benim kızımda kesem fasulye yayık bi keseydi 🥰🙈
2prensesannesiiii Kuboss-98 yaaa tamam ben keseye göre cinsiyet inancımı şu dakikadan sonra kaybettim😂🙈
Kuboss-98 2prensesannesiiii yani Allah bilir tabi 😍 bekleyip gorcez artık. Bende bı oglusum var bir de kızım olsun isterim tabi ama
Beybitooo 2prensesannesiiii ay evet bizimde yılbaşından sonra muayene 1000 lira olmuş doğumu konuşmadık hiç 🤦🏻♀️
Kuboss-98 2prensesannesiiii ben oğluma hamileyken çin takvimi kız diyordu ama işte oğluşum oldu. Bunun için bakmadım
2prensesannesiiii Kuboss-98 benim kız dedi kızım oldu😂 bunda ekim kız kasım erkek gösteriyor bilemedim onda %80 doğruluk payı var ama siz %20 lik kısıma girmişsiniz tutmamış🥰🙈