Kuboss-98 2prensesannesiiii bende 2. Bebise hamileyim. 8 haftalık. Oğluşum var bir tane. Bende çok meraklıyım. Ama bı tahminim yok senin bebişin için. Anlayanlar vardır belki. Ben oğlumun USG leriyle karşılaştırıyorum ona göre farklılıklar var sadece
2prensesannesiiii Kuboss-98 fasulye kesemi oğlunuzun ki benim kızımın keseside fasulyeydi bu da yuvarlak bekleyeceğiz bakalım çok merak ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza sizde allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻 🥰
2prensesannesiiii Kuboss-98 burda 2 kişi erkek dedi 2 kişide kız dedi hayırlısı bakalım berabere gidiyor🥰😂
2prensesannesiiii tatlibebegim_ yiiaaaa maşallah 🧿 🥰🙏🏻 Kız benim gönlümden geçen oğluş bi kızım var babasının prensesi bi de benim bi prensim olsun hayalimi yaşatır allah sağlıcakla inşallah 🙏🏻 ❤️🔥🥰
Minezra 2prensesannesiiii benimde yuvarlak 7 haftalığım https://mutluresim.com/images/2024/01/06/nhY1hq.jpb bende çok merak ediyorum 2 kızım var 🌸
2prensesannesiiii Beybitooo yaaa çin takvimine baktın mı benim ekimde olmuşsa kız diyor kasımda olduysa erkek diyor ama geç döllenme olmuş 2 hafta kasımda olmuş galiba 🥰
Beybitooo 2prensesannesiiii bende herşey erkek diyor korunmasız tek ilişki yani gününü biliyorum ama ne kadar tutar bilemem 😂
Kuboss-98 2prensesannesiiii ben oğluma hamileyken çin takvimi kız diyordu ama işte oğluşum oldu. Bunun için bakmadım
2prensesannesiiii tatlibebegim_ amin inşallah 🙏🏻 🙏🏻🥰 az kaldı 10 haftayı devirdik sayılı gün çabuk geçer 🥰🙈
2prensesannesiiii Beybitooo 😂😂 ben bilmiyorum düşünmüyordum 🙈 ama geç döllenme var diye kasıma denk düşüyor bakalım cinsiyet öğrenme günümüz bi an önce gelir inşallah Allah gönlümüzdekini sağlıcakla nasip etsin inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii Beybitooo evet 8 aylık bi kızım var 10+1 oldum bugün haftaya kontrol var devlette ikili test yaptıracağım sonra özele randevu alacağım 🙏🏻🥰
2prensesannesiiii tatlibebegim_ bende 11+1 de öğrendim kızımı ama bu gittiğim dr 15 16 haftadan önce demiyormuş ya🥲