Tubbb Boncuk62 doktorunuz sezeryanın şeklini söyledi mi? Genel anestezi mi dedi? Epidural olabilir mi dedi yoksa ?
Boncuk62 Tubbb vala hiç sormadım salı gunu srayım gtipimde yazayım olur mu eskden acıbademe gdyodum tamamen uyutcam dyodu
Halimelis Bende hem clexane hemde coraspirin kullanıyorum coraspirini 35haftada bıraktık etkisi bir aya yakın sürdüğü için erken bırakılıyor clexaneyide doğuma bir gün kala bırakılıyor benim ilki sezeryan buda sezeryan ama genel anestezi olacak çünkü epidural yada spinal yapılması doğru olmaz dedi anestezi uzmanı iğnenin yapıldığı yerde kanama morluk olabilir diye ve basınçdan dolayı beyin omurilik sıvısının içine yapılıyor spinalde ilaç bende anestezi teknisyeniyim diğeride genel anesteziydi eğer çok istersen yaparız dedi ama riske atmaya gerek yok ve ben belden çok korkuyorum
Damla-bartu Zeynep3542 anladım canım ama dediğim gibi benim doğuma bir gün kala bırakıyorum doğumdan sonrada 1 ay devam ediyorum iğnelere
Tubbb Boncuk62 bana doktorum %90 genel anestezi dedi. Ve bu hiç hoşuma gitmedi 😂 Olur çok memnun olurum🙏🙏