Diyetisyen 06minik17 ayyy inşallah canım yaa inşallah. Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerede dua et sağlıcakla bizde kucağımıza alalım doğumumuz kolay geçsin inşallah
Seymamurduk 06minik17 allah razı olsun canım. Rabbim evladını snaa bağıslasın tez zamanda kavusun inşallah. İkinci doğum daha zormus herşeyi bilerek bekliyorsun. Rabbim yine de hayırlısını nasip etsin inşallah vakti zamanı gelince doğar elbet 💕
imera_ferammm53 Diyetisyen doktor 3günde bir nst ye gel dedi ama gitmişsem bugün Pazartesi gidicem valla bıktık yahuuu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
imera_ferammm53 Diyetisyen ben birşey çıkmaz diye hiç boşuna yormadım kendimi Pazartesi gidicem zaten Devlet Hastanesi 41haftaya girdim suni denicekler🤦🏼♀️
UlkerSD Balkiz gelmiyorsan 2 Ocak’ta gel diyorum bende bebeğime 😂 38+5 olduk ama inşallah 2 Ocak’ta kendi sancımla olur
Balkiz UlkerSD hadi inşallah 🙈 ben de 35 haftalığım ocak ortası normalde doğumum ama aklım çıkıyor erken gelcek aralık doğumlu olcak diye 😂
UlkerSD Balkiz ay inşallah Ocak’ta doğarlar 🙏🏻 Senin ki bi ihtimal var ama bizim 9 gün kaldı inşallah gelmez doktor da bekler kendi sancısıyla 2 Ocak’ta oluverir😂😍😍😍