Nalangocen 35+2 geceleri bir adet sancısı gibi sancıyla uyanıyorum sormayın sağa dönsem uyutmuyo sola dönsem uyutmuyo yaramaz bir kızım olacak sanırım Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla gelsinler🙏🏻
BusraNR 10 gün için yaş almasın bebişler 😊2019 olsun diyorum bende ama hayırlısı tabi ki 🥰bizde 38+5 olduk şükür 🤲🏻😊
Canser Ya kzlar bnde suan prensesimi bkliyrum ama gelmiyr adet tarihime gore 39+4 ultrasona gore 40+0 sadece belimden kasiklarima bi agri giriyr adet sancisi gbi tabi bu gun icerisnde 2 3 kez oluyr napcm bn ya kucagima almak istyrum artk prensesimi esim bile diyr artk biraz bari sancn olsn umudum olck dogcagina 😂😂 kizimn yeri raht ckmak istemiyr sanirm ama o bizim ilk goz agrmz olck o yuzdn biz baya sabrsiziz malesef
Buseamaikizlerburcu Diyetisyen hic sorma ya keske bukdr rahat olmasa galiba kanala girmedi bitarafi alt sagimdaysa bi tarafi ust solumda oluyr capraz yai niye girmedin sen diye agliyorum piskolojimi bozdu bu cocuk zaten girla derdim var 😁😁
06minik17 Diyetisyen bende öyle diyordum 39+4 de bi anda suyum gelmeye başladı. Dün doğum yaptım. Zaman dolunca beklemiyormuş merak etme gelir bebeğin
Seymamurduk 06minik17 gözünüz aydın 🙏 benimde aynı 39+4 olduk bugun ne gelen var ne giden doğsunlar artık ya 😞
Diyetisyen 06minik17 ayyy inşallah canım yaa inşallah. Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerede dua et sağlıcakla bizde kucağımıza alalım doğumumuz kolay geçsin inşallah
06minik17 Seymamurduk inşallah canım hayırlı gelsin bebeğin. Benimki geldi ama yanıma alamadım daha malesef. Başka hastaneye yolladılar takip için. Dua et hayırlı zamanda gelsin yavrun. Rabbim sıkıntı stres yaşatmasın. Geç olsun güç olmasın inşallah 🤲🏼🌼
Seymamurduk 06minik17 allah razı olsun canım. Rabbim evladını snaa bağıslasın tez zamanda kavusun inşallah. İkinci doğum daha zormus herşeyi bilerek bekliyorsun. Rabbim yine de hayırlısını nasip etsin inşallah vakti zamanı gelince doğar elbet 💕
imera_ferammm53 Diyetisyen doktor 3günde bir nst ye gel dedi ama gitmişsem bugün Pazartesi gidicem valla bıktık yahuuu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️