Aslan1 evetttttttt sonun da bana da kısmet oldu yazmak ben doğurdum kızlar 4 saat içinde normal doğum ile
Beritan33 Aslan1 yaa nasıl oldu nasıl geçti anlatır mısın ben de 40. Haftamdayım sancılarım yokluyor beni korkuyorum sen belki içime su serpersin🤣
Girlss19 Aslan1 Maşallah gözün aydın olsun canım darısı bizlere olsun 🥰 doğumun çabuk gerçekleşmesi için herhangi birşey yapmış mıydın egzersiz vs. verebileceğin bütün tavsiyeler beni çok mutlu eder 💕
Aslan1 Beritan33 valla bugün saat beş buçuk gibi karnıma aniden kasılmalar girdi takip ettim 15 dk bir 30 saniye sürüyordu dayanamadım hastaneye geldim meğersem açıklık oluyormuş 4cm aradan biraz geçti 7 cm e çıktı herşey bir ansa oldu yani
Sumeyyealts Aslan1 maşallah çok iyi olmuş baya hızlı açılmış ilk doğum mu ve neler yaptınız kolaylaştırmak için yardımcı olur musunuz🙏
Tugcetarar Aslan1 benimde aksamdan beri belimle kasiklarima vuran sancim var en son 1,5 cm acilmam vardi acaba dogum mu basliyo uyuyamiyorum agridan 38 haftayim bu arads
Aslan1 Sumeyyealts evet ilk doğum valla Allah’a bıraktım öncelikle zaten kasılmaların yarısını evde cektim sıcak duş falan daha sonra hastaneye geldim arttı artınca da çatala çıkıp doğumu gerçektirdim kendinizi olayın alışına bırakın ve korkmayın
Aslan1 Girlss19 hurma yedim bol bol birde canım çok tezdir oldu da bitti maşallah geldi o an için sancılar sonra çabucak geçiyor ha birde çömelme egzersizi falan
Tugcetarar Beritan33 düzenli sanırım duzensiz olsa anlarım dusta aldim gun icinde uzanip dinlendim yine gecmiyo sicak su torbasida koydum nafile napicam boyle belim yerinden cikcak gibi
Beritan33 Tugcetarar isterseniz dayanılmicak gibiyse hastaneye gidin ben de şuan sizin gibiyim doğum nişanınıda dün gördüm yarın sabah kontrolüm var diye sesimi çıkarmıyorum kimseye belli etmemeye çalışıyorum
Tugcetarar Beritan33 sabaha kadar dayanmayi dusunuyorum ama canimdan can gidiyomus gibi sizin sancilariniz nasil suan
Beritan33 Tugcetarar benimki 10 dakikada bir 30-40 sn yokluyor valla çok acı veriyor ama dayanılmicak kadar değil üstelik canım çok tatlı olmasına rağmen
Tugcetarar Beritan33 ayni gibiyiz sabah gidicem hastaneye en azindan aciklik mi var bi baksinlar varsa ona gore kendimi ayarliyim atesim cikmaya basladi sancidan