e_blue_sky_a umrumdadegil 18de mı ne lekelenme olmuştu o vakit olmuştum 1kere. Seninki napiyor baş geliş oldu mu? Benimki baş geliş iken yukarı döndü çok acaip ağır geliyor karnım Bi de
xhbgns umrumdadegil Jdldjdk ay öyle bir şey olsa gülerim herhalde sonra da ne yapacağımı bilemem hani bi laf var ya ben seni doğurmadım …tım diye tam öyle olur hdkdj
Beritan33 Ya kızlar benim dün gece nişanım geldi yani kahverengi lekelerim oldu bu sabahta sürdü nişan deniliyor öğlen duş aldım duştan sonra ara ara sızlıyor belim karnım kasıklarım bcak aram sızlıyor ne yapmalıyım arada bir çok şiddetli geliyor sancı
umrumdadegil Beritan33 çok şiddetliyse hastaneye git baksana açılma anlaşılmıyormuş da açılman varsa evde sıkıntı olabilir
xhbgns Beritan33 Nişan olduğuna eminseniz bir doktora görünün hoş nişan değilse de gebelikte kahverengi pembe veyahut kanlı akıntılar sorun olabiliyor vakit kaybetmeden doktorunuza danışıp görüşün
umrumdadegil Ervan ama 1 2 cm açılmam var diyenlerin nişanı gelmemiş oluyor o zaman çok fazla açıklık olunca geliyor nişan dimi
MelteM2cck umrumdadegil kendimden bahsediyim. Hiç öyle ameliyathane ortamı falan yaşamadım ben. Doktorum ve 7 kişilik ekibi şen şakrak insanlardi muhabbet sohbet derken 15 dk da kızımı gördüm. Ben ağlamaya başladım benim göz yaşlarımı bile hemşireler sildi o kadar ictenlerdi. Ameliyathane aydınlıktı zaten öyle karanlık falan değildi maksimum 45 dk sürdüğü için de ne zaman başladı ne zaman bitti hesabı oluyo.
umrumdadegil MelteM2cck ama yinede cesaret ister bence ya🥺 ben istedikleri gibi şen şakrak olsunlar kafam ameliyathanede olduğumun etkisinde olacak sürekli
xhbgns umrumdadegil Jdlfjfjd zamanında evde doğursak bile sıkıntı kız kim kescek kordonu mordonu napcaaz ebe de bulamayız hdldjskj
Ervan umrumdadegil cnm benim gibi nadir oluyor herhalde. Hiç etrafımda duymadım. 6cm olup hiç sancı olmayan. Anlamayan cnki ebelerde şaşırdı artiste bak sen fln dediler 6 cm bstde 0 sancı Allah Allah dediler. Normalde açılma olurken kasılma olur sancıyla o açılma oluşur. Bende yoktu nstdede çıkmadı sancı dümdüz çıkıyordu kagit
umrumdadegil xhbgns ay bilmiyorum Instagramda arabada doğuran kadınlar görüyorum pıt diye de çıkarıyolar🤣
Ervan umrumdadegil cnm nişan gelebilir. Açılma devam etmezse bir kaç gün sürebilir doğum bnim nisankm gelince açılma oldu o gün doğurdum. Bazıları nisan geliyo bir kc gün sonra oluyormus doğum açılma olmuyorsa blki ondan doğum bir kc gün sürebiliyor demekki
Beritan33 xhbgns dediğim gibi yarın sabah kontrolüm var bu gece gidip kimseyi ayağa kaldırmak istemiyorum
Karanfill Kaanin-annesi olabilir ben ilk citirdamamda 2 cm acilmistim. İkinci de 4 cm 3. Citirdamamda 7 cm acilmistim. Hatta hastaneye gitmeden önce ben dedim kesin 6 7 cm açıldım. Belki sizde acilmisinizdir 😁
Ervan umrumdadegil kalan 4 scmide suni sancı verdiler suyumu doktor patlattı. Suni zordu. Cnm ıkınma anında suni sancida kayboldu yok oldu sancısız ikindim. Kafana göre suni yok oldu Allah’ kolaylık verdi. Ben çok korkuyordum doğumdan kolay oldu şükür. Zikirlerimin duanın sayesinde
xhbgns umrumdadegil Hayalim tek nefeste pıt diye doğurmak ama en azından ebe olsun be yanımda kocam bayılır çünkü hdldjdkd bebek hareketini bile hissettiğinde içi gidiyo jfldıdj Ay şaka bir yana da bu zamanlarda ıkınmak falan sorun bu yüzden korkuyorum biz her lavaboya gittiğimizde yine kontrol edicez bu gidişle hdldj
umrumdadegil Mercimeek arada karnım sertleşiyor da sırtım çok ağrıdı bugün benim. Kötüysen git bak hastaneye bekleme