Mercimeek umrumdadegil yalan söyleme de şimdi doğruları da söyleme ya 😂 kız birde yarın doğuruyormuşum
umrumdadegil Mercimeek tamam sustum korkma🤣🤣 ay yok doğurma az daha bekle bak benimki seninkini kıskanır falan😂😂
umrumdadegil Parsmommy kız doğurunca mı seçeceksiniz az kaldı şurda ne kalmış 😂😂 bizimki yiğit olacak inşallah 🥰
gokcetugumm kontrole gittim çatı muaynesinde 4 cm olmuş deyip dogurttular beni bugün 1 aylık olduk 😂 açılmayı son 2 hafta şiddetli alt kemiklerinin agrimasindan anlamistim tahmin etmiştim hatta kontrolde açıklık çıkacağını😂
umrumdadegil gokcetugumm muayene diye gittin doğurdun geldin mi😂 nasıl ilerledi peki 4den sonra hemen doğum oldu mu
MelteM2cck umrumdadegil ilkinde ben istedim evet 🤭😁 sancı yok bebeğin gelmeye niyeti yok derken isteğe bağlı sezaryen tercih ettim spinal ☺️
umrumdadegil Mercimeek açıklığın artmamıştır inşallah dünkü sancıyla ben sende ondan korkuyorum şuan 😂 inşallah doğurmazsın😂
Parsmommy umrumdadegil bir iki haftaya netleşir diye umut ediyoruz 🤣🤣 ya çok güzel isim oğlum olsaydı düşünduklerimden biri olacaktı yiğit 😍
xhbgns MelteM2cck @umrumdadegil Ay benim en korktuğum şey, daha bugün bunu düşündüm hdldjdk her lavaboya çıktığımda kontrol ediyorum o yüzden ya başı gelirse diye 😂😂 Hayır normalde de tuvaletimi hafif ıkınarak yapıyorum klozete doğurmak istemem gdldjdk
umrumdadegil xhbgns hajakajsksk ay bende öyle kafası çıkacak diye korkuyorum her seferinde🤣 hayır bi de sık tuvalete gidiyoruz az da gitmiyoruz 🤣
gokcetugumm umrumdadegil valla aynende öyle oldu 😂 baya hızlı ilerledi ebe alttan bakınca kafası falan güzel yerleşmiş bugün dogurursun sen dedi 4 te yatışım yapildi 6 da suni bağladılar 1 saatte 7 cm oldu 7 cmde kaldi baya son ana kadar 9 da doğum oldu 😂
MelteM2cck umrumdadegil bende genel anestezi istemem hiç. Ağrı ile uyanıyorsun, ayılırken neler sayıklıyorsun Allah bilir 😁 Ama spinal öyle değil mis gibi tertemiz iş. Hem bebeğini ilk sen görüyorsun normal doğum gibi.
xhbgns MelteM2cck 32+5 ama bebişimiz biraz büyük ve vajinal kısımda baskı hissediyorum erken doğum riskimiz de var
xhbgns umrumdadegil Jdldjdk ay öyle bir şey olsa gülerim herhalde sonra da ne yapacağımı bilemem hani bi laf var ya ben seni doğurmadım …tım diye tam öyle olur hdkdj
umrumdadegil MelteM2cck evet genel anestezinin öyle bir problemi var malesef ama spinale de cesaret edemem beni onlar bayıltmasa ben kendim zaten korkudan bayılırım hele o ameliyathane ortamı falan ay 😂😂
MelteM2cck umrumdadegil kendimden bahsediyim. Hiç öyle ameliyathane ortamı falan yaşamadım ben. Doktorum ve 7 kişilik ekibi şen şakrak insanlardi muhabbet sohbet derken 15 dk da kızımı gördüm. Ben ağlamaya başladım benim göz yaşlarımı bile hemşireler sildi o kadar ictenlerdi. Ameliyathane aydınlıktı zaten öyle karanlık falan değildi maksimum 45 dk sürdüğü için de ne zaman başladı ne zaman bitti hesabı oluyo.