Babykalamar Parsmommy bel vajina ama benim komple kemiklerim kirilir gibi agridi yalan soyleyemicem gozunuz korkmasin ama kolay da degil 🤣🤣 yok bebek ciktiginda sanciniz bitiyo oh diyosunuz resmen
Parsmommy Babykalamar tek korkum vajina bebeğin çıkışı sadece onu düşünüyorum başka korkum yok diyebilirim agrimiyorsa çıkarken sevindim😄 dikişte zaten uyuşturma oluyormuş ağrımaz diyorlar inşallah dikişe gerek kalmaz tabi de
Parsmommy umrumdadegil bende ilk defa tadacagim çok duygusal bakıyorum şuan üzümlü kek şarkısına ağlar oldum şaka gibi ama gerçek 🙈🤣
Mercimeek umrumdadegil biz artık kafayı yedik bence 😃 benim sancılar yine uğruyor sen ne durumdasın ?
umrumdadegil Mercimeek ee korkudan napacaktık😂 senin randevu kaçta? Benim hafif var yine karnım falan sertleşiyor arada ama çok değil
Mercimeek Parsmommy geçen gece uyandım doktorum story atmış acil doğuma gelmiş doktor için ağladım evde çocuğu tek kaldı onu göremeden işe gitti diye çok garip psikolojim şu sıralar 😃
Mercimeek umrumdadegil ben artık şeyden korkuyorum benimli sezaryen ya tok girmekten çok korkuyorum 😂😂😂😂 ağzım hiç boş kalmıyor çok şükür 🤪 yarın 12 de randevu saatim ay benimde belimden vuruyor yine usul usul
Parsmommy umrumdadegil Malesef başladı 🙈 tuhaf hallerdeyim 🙈 ay bebiş erkekti demi postlardan hatırlıyorum sanki🥰
umrumdadegil Mercimeek ay evet sende öyle bir sıkıntı var ama korkma orda lavman mıdır nedir neydi adı onu da unuttum ondan yaparlar acil bişey olsa😂 benim hiç belli değil ne olacağı 😂 aman aman dayan 12ye kadar da randevuya gidersin🥲
Parsmommy Mercimeek gerçekten mi çok iyi ya🤣 hiç bu tarz biseyde ağlamadım ama bebek sarkilarina ağlıyorum 🤣 bazen böyle bı dünyaya gelmese miydi diye bile düşünüp ağlıyorum ya koruyamazsam falan filan sonra sakinlesip dua ediyorum iyi olacak güzel olacak her şey diye değişik bir psikolojiymis😄
Ervan umrumdadegil cnm benim nisanim tıkaç düştü kanamam vardı. Gitmedim hemen hastaneye sancimin gelmesini bekledim. 8 saat sonra gittim sancı hiç yoktu baskıda yoktu hafif belimde ağrı vardı okadar sıcak su torbası belime koyup uzanmisdim. Hastaneyede eşim zorlamasa gitmiycektim yoksa evde doğurdum. Ben ertesi gün sancı gelir doğum başlar saniyordum minubuse bindik gittik . Baktilar çatı muayenesi 6 cm dedi kadın. Nst çektiler sıfır sancı yoktu şaşırdılar bna naptın diye dedim dualarimin sayesinde birde plates egzersiz fln . Suni takip doğurdum devaminda
umrumdadegil Ervan ay o da tuhaf mesela işte en korktuğum bir şey hissetmiyorsun ama 6 cm açılma olmuş 🫣 nişan gelmeden bu kadar açılma oluyor mu acaba
Babykalamar Tugcetarar dogum gecmeyen agri seklinde olmuyor genelde sanci giriyor cikiyor bikac dk nefes aliyosunuz sonra bidaha giriyor sonra bidaha cikiyor. ama doktorunuza bi mesaj atin bence dogum sancisi degildir olsa cok net anlardiniz hicbiseye benzemez🤣🤣
Mercimeek umrumdadegil sağ ol ya ne güzel motive ettin sen öyle sksksksj doktor doğurma dedi tutuyorum 😂
Hirali umrumdadegil hayir hissetmedim bebegim kanaldaydi cati kemiği agrisindan 2hafta zor yürütmüştüm ama benim acilmam 10 saat sanci sonrasi 1 satte birden açıldı
Mercimeek Parsmommy ay ben zaten her şeye ağlayan biriydim normalde de gebelikte daha bir arttı 3 aylık gebeydim film izliyorduk eşimle biranda elini çekti benden salya sümük ağladım beni sakinleştirdi elini cebine attı (normalde ben nakit taşımam asla hep kartıma atar eşim parayı) para verecek sancım cebinden telefon çıkarttı bu defa da bana para vermedin diye ağlamıştım 😂😂😂😂😂😂 bebek şarkılarına ağlıyorum babayla bebek kavuşmalarına ağlıyorum hatta birinde video izliyorum böyle kağıda annenin tüm akraba arkadaşları var aklıma ünideki canım arkadaşımın gelemeyeceğini ve burada ki arkadaşımın hamile olma ihtimaliyle yanıma gelip bebeğimi seçemeyeceğini düşünüp ağladım
Ervan umrumdadegil cnm benim gibi nadir oluyor herhalde. Hiç etrafımda duymadım. 6cm olup hiç sancı olmayan. Anlamayan cnki ebelerde şaşırdı artiste bak sen fln dediler 6 cm bstde 0 sancı Allah Allah dediler. Normalde açılma olurken kasılma olur sancıyla o açılma oluşur. Bende yoktu nstdede çıkmadı sancı dümdüz çıkıyordu kagit
MelteM2cck umrumdadegil abimin hanımı yengem ilk hamileligin de son zamanlariydi, meger dogum baslamis, tuvaleti geldi sanmis lavaboya gittiğinde ıkınırken kabızım galiba diyerek taharetlenirken bebeğin başını eklediğini ve açılması olduğunu anlamıştı.
xhbgns MelteM2cck @umrumdadegil Ay benim en korktuğum şey, daha bugün bunu düşündüm hdldjdk her lavaboya çıktığımda kontrol ediyorum o yüzden ya başı gelirse diye 😂😂 Hayır normalde de tuvaletimi hafif ıkınarak yapıyorum klozete doğurmak istemem gdldjdk