Nalia umrumdadegil evet bende hareket ederken dönerken çatı kemiğim kıt kıt ediyordu hastaneye gittiğimizde açılmam başlamıştı
Karanfill umrumdadegil bende anlamadım ama her 2 cm acilmada çatı kemiklerim yürürken çıtır çıtır ediyordu 🥴
Parsmommy umrumdadegil uuff hemde nasıl 😄 bir yanım geçsin zaman kavusalim diyor diğer yanım doğum nasıl olur,karnimdan çıkınca naparim nasıl dururum diyor çok alıştım tuhaf hisler hormonlar😄
Babykalamar kiz yok ya acilmayi doktor bile parmagiyla anliyor. belki acilma olurken vajinada agri sizi hissedenler vardir ama son haftalarda o agri sizi hep oluyor. zaten 4-5 cm e kadar sanci hissetmiyosunuz ki sanci 6-7 cmden sonra gumbur gimbur geliyor🤣🤣🤣🤣🤣
umrumdadegil Babykalamar işte bende ya anlamazsam açılmam olunca diye korkuyorum haftam daha erken olunca😅
Mercimeek umrumdadegil biz artık kafayı yedik bence 😃 benim sancılar yine uğruyor sen ne durumdasın ?
umrumdadegil Ervan peki baskı fazlalaştı mı öyle açıklık olunca sancıyla mı gittin hastaneye nasıl oldu
Ervan umrumdadegil cnm benim nisanim tıkaç düştü kanamam vardı. Gitmedim hemen hastaneye sancimin gelmesini bekledim. 8 saat sonra gittim sancı hiç yoktu baskıda yoktu hafif belimde ağrı vardı okadar sıcak su torbası belime koyup uzanmisdim. Hastaneyede eşim zorlamasa gitmiycektim yoksa evde doğurdum. Ben ertesi gün sancı gelir doğum başlar saniyordum minubuse bindik gittik . Baktilar çatı muayenesi 6 cm dedi kadın. Nst çektiler sıfır sancı yoktu şaşırdılar bna naptın diye dedim dualarimin sayesinde birde plates egzersiz fln . Suni takip doğurdum devaminda
Syavuzs umrumdadegil kız sen açılman olcak anlamıcan ve çocuk oradan düşüvercek gibi mi sanıyorsun yoksa 😂 kuzum valla hiç öyle bişey değil inan kolay cıkmıyorrr anlarsın illla ki doğum yapacağın zamanı 😩😁
Babykalamar Parsmommy bel vajina ama benim komple kemiklerim kirilir gibi agridi yalan soyleyemicem gozunuz korkmasin ama kolay da degil 🤣🤣 yok bebek ciktiginda sanciniz bitiyo oh diyosunuz resmen