Mina_yldz60 susam_23 sinir bende de var ya durduk yere celalleniyorum Allah affetsin nasipleniyo eşim kaynanam vs
Nurkose1 12+5 hala herşey kokuyor mide bulantısı ve hazımsızlık sindirim sorunu yaşıyorum, cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum dört gözle ♥️
ressamanne_ Nurkose1 hazımsızlık beni mahvetti ya oda ayrı bulantı yapıyor zaten 🥹oğlumda yoktu böyle şikayetim
Salihasr 11 arti 6 ikili testte yaptıran var mı biz yaptırdık genetik istediler onu vereceğiz pazartesi
Mina_yldz60 Salihasr 2 oğlumda da yaptırmadım bunda da yaptırmam büyük ihtimal ayrıntılı usg yi yaptırdım
Nurkose1 Mina_yldz60 22sinde gidicem 15 haftalık olucaz inşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
pinarokten Mina_yldz60 Yaaa 60 görünce çok mutlu oldum ☺️ İkinci memleketim derim hep 4 sene orda okudum çok severim.
Mina_yldz60 pinarokten küçüktür sevimlidir memleketim ya insanlarıda keza çok sıcak kanlı yedirmeyi severler
Cennet-polat Mina_yldz60 malesef çok zor hamilelik ayrı doğum annelik ayrı hepsi ayrı özel güzel duygular olsada çok zorlar
Cerenn1811 HMBD aynı şeyler 😂 Sabah midem bulanıyor çok fena hiçbişey yiyesim yok ama akşama ani bir açlık 😂