Mina_yldz60 Evt geldik 11. Haftaya bana yakın olan hamişler ne durumdasınız gelin sohbet edelimm zorlu geçen bol kusmalı günler ahh minnaklar 🫶🏻
Gamzer68 Mina_yldz60 11+6 dan bildiriyorum bulantıların pig yaptığı bir haftaydı umarım azalarak kaybolur artık 😅
Mina_yldz60 HMBD vallahi birgün iyiyim birgün kötü iştahsızlık hat safhada yesemde çıkarıyom zatn az kaldı bu günlerin geçmesine 😅
Cerenn1811 HMBD aynı şeyler 😂 Sabah midem bulanıyor çok fena hiçbişey yiyesim yok ama akşama ani bir açlık 😂
pinarokten Mina_yldz60 Yaaa 60 görünce çok mutlu oldum ☺️ İkinci memleketim derim hep 4 sene orda okudum çok severim.
Mina_yldz60 Serayjdjdkdk büyüdükçe yukarı doğru çıkıyo ondandır yanması kuzum benim ilk öğrenme zamanları yanma vardı o geçti şimdi de bulantıyla başım belada
Mina_yldz60 Gamzer68 ahhh vallahi inşallah geçer biran önce ya resmen aç geziyorum ve bol bol yemek yemeyi özledim yaa
Mina_yldz60 SibaLuna kız bi problem bitse diğeri başlıyo yeterki sağlıcakla gelsinler geçip gidicek hepsi
Mina_yldz60 Haticeadn vallahi öyle ya insan tükeniyo artık annelikte buya işde sağlıklı olsunlar geçicek hepsi
Mina_yldz60 Haticeadn haftaya öğrenicem okadar heyecanlıyımki 2 tane oğlum var rüyamda kızım oluyodu önce sağlıklı olsun sonrada inşallah kızıda tatmak nasip olur 🙏
Twoce 11 + 1’den selamlar Mide bulantısı hat safada bugün baş ağrısı başladı baş var mı ha bu arada doktor erkek gibi duruyor dedi benim bebek çok hareketli sizinki de hareketli mi İkili tarama testi yaptıran var mı
Mina_yldz60 Twoce aynı valla bulantılar zorluyo arada bir kasık ağrısı oluyo birgün çok enerjik oluyorum birgün kolum bile kalkmıyo öyle böyle geçiyo
Twoce Mina_yldz60 vallahi tuvalete oturup ağlıyorum artık yoruldum anne olmak gerçekten çok fedakarca bir şeymiş
ressamanne_ Mina_yldz60 bulantım bir tık arttı gibi bir gün iştahım iyi 6 gün kötü, bugün çok sırt ağrısı yaşadım bide🥹 11+2
Mina_yldz60 ressamanne_ ara ara bel ağrısı sırt ağrısı bende yaşıyorum büyüyolar sanırım ondandır diye düşünüyorum