Merve_818181 Aynurrrrr 18+4 olduk mayıs sonu gibi bakalım inşallah vakti zamanında gelir size tarih verildi mi doktor tarafından bana hiç söylenmedi internetten bakmıştım bende
Azra8Engin Aynurrrrr 21+3 sezaryen olucak büyük ihtimalle. Rahimde önce ki düşüğümden kaynaklı yapisiklik var. Vajinal doğum imkansız gibi su an. Mayıs başı veya Nisan sonu diye tahmin ediyorum 🥰 heyecan ve korku çok fazla 🫢😁
Aynurrrrr Merve_818181 bende 19+6 yım bugün doktor bi yarın vermiyor daha erken bunun için mayıs sonu normalde ama normal veya sezeryana göre değişir diye düşünüyorum 34.haftalardan sonra bişey demeye baslayabılir :)
YldrmNUR Mayıs annelerimiz bebeğinize nasıl kıyafetler aldınız. İlk 0-3 ay uzun kollu gerisi kısa kollu mu alsam diye düşünüyorum
Aynurrrrr YldrmNUR kısakollu alsan da olur sıcaklarda olacak ilk 3 ay da ev güneşli ise tek zıbınla bile durabılırler ☺️
YldrmNUR Aynurrrrr 5 tane yeni doğan takım aldım 6 tane uzun kollu zıbın aldım bundan sonra kısa kollu 6-9 ay alırım hep bol bol giysin 😂