Bana da işyerinden gecti ne kadar korusam da kendimi geçmesine engel olamadım. Bol eklem ağrısı, yüksek ateş, baş ağrısı, 2 gündür de bunlara ek olarak burun akıntısı, öksürük boğazda yanma. Doktor belirtilerin domuz gribi ya da influenza dedi. Perşembe günü öğlen direk acile gittim vitamin, serum bir de parol taktılar. Biraz rahatlattı beni. Evde parol içiyorum ama ne ateşte ne ağrıda hiçbir faydasını görmedim. Ateşimi düşünemiyoruz bir türlü gece tekrar acile gittim serum, parol takıyorlar. Aslında evde parolla orda verdiklerinin dozu aynıymış ama hap böbrekte falan süzüldüğü için çok azı sana kalır ondan etki etmiyor olabilir dedi. Anlayacağınız her gün acile gidiyorum bir gram ilerleme yok. Doktor kuvvetli ilaçlar ama sana hiçbirini yapamam emzirme döneminde bile olsan belki biraz yükseğini yapabilirim şuan yapabileceğim bir şey yok diyor üzülerek. Ballı limonlu ıhlamur ballı süt bunlar da hiçbir şekilde boğazıma etki etmiyor. Nasıl geçecek bu illet bilmiyorum zaten covidden daha ağır seyrediyormuş.