gamze6606 Uzun süredir etrafımdaki herkes hasta, 3 gün öncesine kadar direndim ama maalesef bana da bulaştı.. bugün çok daha kötüleştim. Hastaneye gitmek istemiyorum, zaten gebelikte bir dünya ilaç kullanıyoruz. Midem ilaç görmek istemiyor daha fazla. Çabucak geçirebilecek bişey var mı bunu?
__Asya01__ gamze6606 yaa cok kotu bence ben doktoruma gitdiyimde bana dedi ki sakin krip olma kendini koru benim bildiyime gore cocuya zarar veriyoo bende calisiyorum ki salgindan korunuyum mesala((( vitaminli seyler yiyiyorum),evde kayinvalidem falan yakalanfi da ben onlarin cok da yanina gitmiyorum))) İnsAllah sende de kecer
Newmommyy gamze6606 öksürük varsa beni bu portakalın üstüne dökülen şeker geçirdi şıp diye. Grip için ise maalesef parol dışında bişi vermediler onu da ateşim çıkmasın diye içmek durumunda kaldım. Onun dışında en etkili grip geçirici şey ıhlamur ve tze zencefil (çok değil biraz) bal ve limon. 10 dakika ıhlamur ve zencefili demledikten sonra ılımasına yakın bal ve limon koyup günde 1 bardak içerseniz çabuk toparlarsın canım. Bir de bol bol meyve. Umarım çabucak atlatırsın.
Boncukk123 gamze6606 mandalina portakal elma zencefil biraz su katıp suyunu sık canım onu iç soğan sarımsak ye bol bol cok geçmiş olsun
gamze6606 Psdc Rabbim şifa versin, inşAllah hasta olmazsın hemen geçer inşAllah, hamilelikte hasta olmak gerçekten rezil birşeymiş
gamze6606 __Asya01__ bizde de ayni evde kayınvalide yakalandı asla yanına gitmiyordum, eşim de hastalandi o çok çabuk iyileşmişti, 2-3 gün önce bi geldi kıvranıyor hasta oluyorum diye. Ertesi gün bende hasta oldum🤦🏻♀️ 1,5 aydır bana bulaşmasin diye herkesten kaçtım ama maalesef 😪 buraya kadarmış. Bebeğe ne gibi bir zararı oluyormuş, hiç duymamıştım🥺
Tugce-89 Çok salgın var felaket herkes domuz gribi oluyor çok dikkat etmemiz lazım kalabalık ortamda maske takmaya özen gösterin okula giden oğlum var ondan bana bulaşıyor hemen doktor dediki çorba iç tavuk suyuna çorba falan meyve ye ıhlamur iç ve dinlen bunlara dikkat edin arkadaşlar ateşiniz çok çıkarsa hastaneye gidin
gamze6606 Tugce-89 ben peçeliyim, yüzüm hep kapalı, günlerdir dışarı da çıkmıyorum, 3 haftadır felan nerdeyse her gün tavuk sulu kemik sulu çorba yaptim evdekiler hastaydı, bana bulaşmasin diye bol bol meyve de yedim ama maalesef 1,5 ay felan kaçabildim. 😔
Psdc Tugce-89 Beta virüsu kalmıştı eşim. 2 haftadr evde hastaydi. Dün bogazlarma yumru oturdu benimde. Sonra 10 dk içinde ağırlaştım. Belim yan boşluklarım bacaklarm kasklarm karnımn üstü altı 2 saattr sancm var. Hastaliktanmi baska bseymi yaşayan varmi bunu
Tugce-89 gamze6606 çok geçmiş olsun ne kadarda korusak evdekilerden de bulaşabiliyor en hafif şekilde atlatırsınız inşallah 🙏
__Asya01__ gamze6606 in sAllah hic bisey olmaz sag salim iylesirsiniz))))doktor bana yakalanma demisdi sebebin hic sormadim bende🤷♂️🤧
Psdc gamze6606 Beta virüsu kalmıştı eşim. 2 haftadr evde hastaydi. Dün bogazlarma yumru oturdu benimde. Sonra 10 dk içinde ağırlaştım. Belim yan boşluklarım bacaklarm kasklarm karnımn üstü altı 2 saattr sancm var. Hastaliktanmi baska bseymi yasadnmi bunu
gamze6606 Newmommyy portakal üstüne şekeri ilk defa duydum. Bildiğimiz toz şekeri portakala dökerek mi yiyorsunuz
Newmommyy gamze6606 YouTube da videosu var doğal calpol gibi. Yarım portakala bi tatlı kaşığı şekeri döküp bir tavanın içine de yarım su bardağı su koyup 5 dk kaynatıyorsun. Şekerle portakalın suyunu da kaşık yardımı ile karıştırıp o sıkıyorsun bardağa ve içiyorsun. Çok iyi geliyor.
Psdc Newmommyy Beta virüsu kalmıştı eşim. 2 haftadr evde hastaydi. Dün bogazlarma yumru oturdu benimde. Sonra 10 dk içinde ağırlaştım. Belim yan boşluklarım bacaklarm kasklarm karnımn üstü altı 2 saattr sancm var. Hastaliktanmi baska bseymi yaşayan varmi bunu
Kahverengi gamze6606 valla benim etrafımdakilerde hep hasta görüşmeyi kestimde bulaştımı bulaşmadımı daha bir belirti yok ben vitaminlerime ek olarak portakal greyfurt suyu ,ıhlamur yapıyorum içine az tarçın ayva ,bide boğazları rahatlasın diğe ballı süt eğer boğazım tahriş olacak gibi hissedersemde pastil kullanıyorum
gamze6606 Psdc rabbim şifa versin. Bende şu anlik yok öyle bişey, sadece öksürüğümde bebek kasığıma vuruyor o biraz sanci yapiyor sonra geciyor hemen. Geçen haftalarda yaşamistim sanci sorununu ama griple alakali degildi hasta degildim