gtoptasss Selam anneler sağ tarafımda çok ağrı var ve sancı şeklinde değil böbrek ağrısı gibi ama kasıklarıma iniyor bu ağrı yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım
Tugcecey gtoptasss 25+5 bende de oluyor. Kendiliğinden geçti sonra. Enfeksiyon falanda Çıkmadı böbreklerde de bişey yok
ozgetumer gtoptasss benim de oluyor 27+3 benim de hatta böyle vajinama kadar geliyor o batma hisssi birden. Doktor kontrolüme daha 10 gün var gitsem mi şimdiden dedim acaba
gtoptasss Meervemsi sonrasında bir damla kan geldi gittim hiç bişe yok gayet iyisin ilaçlık bi durum yok sadece hafif enfeksiyon varmış ama oda normal miş progestan kullanıyorum ona devam et dedi sadece o kadar
Ssaliha51 Haftada benim de belimden kısığıma doğru ağrım vardı dayanılmaz şekilde doktora gittim enfeksiyon çıktı bide sağ böbreğimde hafif genişleme vardı nst de sancım çıkmadı doktor enfeksiyondan ve böbrek genişlememden dolayı olduğunu söyledi hemen antibiyotik tedavisine başladım Şuan o ağrım yok şükür bekleme yine de doktoruna git
ozgetumer Ssaliha51 pazartesi görünücem doktoruma bende karnım sertleşiyor gibi de geliyor bana normal yazıyor internette Bu haftalarda ama 2 hafta önce gitmiştim doktora herşey çok normal 1 ay sonra görüşürüz demişti de o yüzden karar verememiştim gitsem mi gitmesem mi diye
Ssaliha51 @"ozgetumer Meervemsi Tunti ozgetumer bence gitmelisin en azından için rahatlar tahlil ver benim kanımda da enfeksiyon çıktı onu demeyi unuttum seni korkutmak istemem canım enfeksiyon varsa erken doğuma da sebep oluyor sen yine de doktoruna söyle hem kan hem idrar tahlili iste bebeğe de hem bakmış olur