tugcesakzci tabikide mutlaka dönerim bi atlatalım da :)
Normal mi sezeryan mı? Yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Yenianneperci35 normal doğumu öneririm ben hem normal hem sezeryanla doğum yaptım herkeste farklıdır ama norml olsa diye yırttım kndimi mecbur sezeryanla oldu bu arada ve ben 1 ay olmasına rağmen hala dikişlerim agryo ilk 1 hafta bebeği emziremedim açıdan ama sezeryanla olup Cok çabuk topqrlayan var .
Sağlık açısından norml olun korkmayin sakn hem kabızlık olmaz hem ağrı acı o an orada klyo
Yenianneperci35 35+4 olduk şuan bebeği 38 sonu 39 başı gibi alacak doktorumuz
benim şimdi ki aklım olsa belden iğneyle normal doğururdum. kısa net..
Sezaryen denemedim hiç. 2 normal doğum yaptım 3. bebeğim geliyor şimdi. İlk doğumumda kesi yapıldı ve dikiş atıldı dünyam karardı böyle bir acı yok. 2.doğumumda kesi ya da yırtılma olmadı. Şimdi 3. için sezaryen düşünüyorum tamamen isteğe bağlı.
- Düzenlendi
Yenianneperci35 İstemeye istemeye sezaryen olan biri olarak yan etki olmadı (bel,baş ağrısı vs) ilk ayağa kalkış en zor olanıydı benim için sonda ne takılışını nede çıkışını hissettim çok şükür çıktıktan sonrada WC gitmek oturup kalkmak en zor kısmıydı ama yürüdükçe açılıyorsun. Sonrasında öyle yorgan döşek yatmadım ben doktordan dolayı mı bilemiyorum şimdi 2. Yi normal yapmak için tüm tuşlara basıyorum resmen😁 2. sezaryen daha zor oluyor diyorlar aynı acıysa normali denemeyi tercih ederim aklımda kalan bir doğum şekli 🤗 ikinizin sağlığı duruma el veriyorsa normali deneyin bence o anlık acı sonrası bulutların üzeri 😌
Yenianneperci35 ben daha 35 haftalığım o yüzden günüm belli değil daha benim size de az kalmış inş sıkıntısız atlatırsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Slc ahh çok haklısınız ama şu hemeroid durumu çıkınca daha çok korkar oldum🙈 yine de kararsızım gerçi de
tugcesakzci ben de bu haftalarda istiyorum. 38 olduk 39+2 de filan olsun diyorum bakalım 🙏
Gizemlibirisi007 yaaa çok geçmiş olsun🙏 sağlıkla kucağımıza alalım
Camlicagizem yaa 🙈 gerçekten çok haklısınız ama risk faktörleri bir de son haftalar artık ya böyle olursa ya böyle olursa diye diye kararsızım bakalım:) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🙏
1burcU1 Amınn🙏 Allah razı olsun çok teşekkür ederim🌸🙏 hepimiz
- Düzenlendi
Yenianneperci35 Amiinn Sağ Salim kavuşalım hepimiz bebeklerimize de nasıl olduğunun önemi yok annelik her halükarda zor hangi şekilde olursa olsun gerçekten pozitif şekilde hatırlayabileceğimiz ağrısız acısız doğumlarımız olsun sağ salim kavuşalım hayırlısıyla🤲🏻☺️
[silindi]
Yenianneperci35 sanırım oydu 2 kez felan kullandırttılar az da olsa oldu 🤣🤣 ama dikişlerim patlayacak diye korktum
Yenianneperci35 canm bebek için en sağlıklı olanı düşün bana sezeryanla zor geldi ama bebeğim şekerden etkilenckti mecbur kaldım ve evlat için değer 🥰çocuk için iyi olanı düşün ve kndin için akışına odaklan
Yenianneperci35 merhaba canım daha salı günü akşam spinal sezeryan oldum biraz zorunlu gibi oldu. Bende korkardım ama asırı korkulcak bişi değilmiş. Sadece odaya cıkınca güzel agrılar kesiciler yapılırsa 2 gün sonra hafif agrılar kalıyor sadece.
1burcU1 3 gün önce normal doğum yaptım. Gebeliğimde olan hemoroitler hiç acı ağrı yapmadı.
Camlicagizem Aminnn🙏Allah razı olsun🙏 gerçekten haklısınız :) güzellikle hatırlayacağımız sağlıklı doğumlarımız olsunn🌸
[silindi] oy oyy, 🙈ay yaşamayalım öyşe şeyler ya🙈
Slc evet yaa o şekilde de düşünüyorum aslında bakalım🙈 çok teşekkür ederim 🌸🙏