Mutlumomm esmerrmm Bende oğlumda hiç erik nedir bilmedim aşermedim yani tatlı şeyler yemek isterdim sürekli ikinci hamileliğimde şuan hep ekşi şeyler yemk istiyorum çok değişik bu da kız olacak galiba inşallah kız olur sağlıklı sıhhatli olsun da öncelikle 🥰🥰
esmerrmm Mutlumomm ben oglumdada ekşi yedim , bunun cinsiyetide kizmiz bundada ekşi yiyorum 😂 , ekşiler yakami birakmiyor bide eksiye tuz
Mutlumomm esmerrmm Sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim çok güzel ve çok özel bir anlam taşıyor bizim için
Zeyasln esmerrmm ena geçen hafta gördüm pazarda tadını bilmiyorum alsam mı diye baktım sonra vazgeçtim 😬
Ummuhan-ckr esmerrmm oyy kuzum benim bende kelek diye ağladığımı bilirim bir hafta sonra mevsimiydi bulmuştuk. Ama malesef artık mevsimi bitti. Turşusunu bulun bari nefsini körlesin
esmerrmm Ummuhan-ckr turşusunu aiparis ettim getir turşucusundan onu bekliyorim napalim idare edicem artikin 🥲😊
esmerrmm Zeyasln saol cnm allah razi olsun zahmet etme pazartesi eşim ile aricaz 🥰 tursusunu yedim kesmedi 😂