esmerrmm Bazilari kelek bazilari kelekacur diyor kavuna benziyor şekli kizlar nerden bulabilirim bilen varmi getircarsinyada migrosta yokta 😔
ASE6154 esmerrmm turşu zamanı çıkıyor genelde bulabileceğini sanmıyorum ama belki file markette vardır 🌼
Mutlumomm esmerrmm Ayy canım benim benim de canım Can eriği istiyor ama mevsimi değil ki trendyoldan bakıyorum çok pahalı ağzım sulanıyor adını bile diyince 😥😒😒🤤
Ummuhan-ckr esmerrmm oyy kuzum benim bende kelek diye ağladığımı bilirim bir hafta sonra mevsimiydi bulmuştuk. Ama malesef artık mevsimi bitti. Turşusunu bulun bari nefsini körlesin
esmerrmm Azra8Engin ya canim hakkini helal et okadar canim cekmistiki rasgele actim postu keske yemek icerir yazsaydim 🥲 ,ama yokmus getir carsidan turşusunu siparis verelim napalim
Efnanefnan esmerrmm tursusunu al hic tuzlamana gerwk kalmaz eksi eksi ye canm mutlaka vardır pazarlardaki tursucularda bike var
Mutlumomm esmerrmm Bakıyım bir canım eşime söyledim canım erik istiyor diye hahh tam mevsimi ya diyor aşere aşere bunu mu aşerdiin diyor ne yapıyım zamansız meyve istiyor işte elimizde olan bir şey mi 🤣
ug_fa-3diplomalianne esmerrmm hangi şehirdesin izmirse bi yer söyleyebilirim bi süre önce vardı şu an bilmiyorum ama
esmerrmm Mutlumomm ay bende ilk ogluma erik aseriyordum üc yil oncenin parasiyla 5 tanesine 20tl veriyordum 😂,
Mutlumomm esmerrmm Bende oğlumda hiç erik nedir bilmedim aşermedim yani tatlı şeyler yemek isterdim sürekli ikinci hamileliğimde şuan hep ekşi şeyler yemk istiyorum çok değişik bu da kız olacak galiba inşallah kız olur sağlıklı sıhhatli olsun da öncelikle 🥰🥰