gtoptasss Sword bende başka ildeyim geçen sene şubatta ikizlerimin kalbi durdu 15 haftalıklardı ve normal doğum yapmam gerekiyordu ben de kalktımm erzuruma buharaya gitti Gül Demet Say Kömeç di doktorum ve aşırı tecrübeli aşırı ilgili bir doktordu şimdi de 27 haftalık hamileyim ve normal doğum düşünüyorum yani ne zaman geleceğini bilmrdiğim için olduğum şehirdeki hastaneye gideceğim herhalde 😊
Esrtgb gtoptasss demet tecrübeli ama bir cok vakası davası var ve hakkında söylenenler de dogru Buhara kasap gibi yaşanılan her seyin üstünü kapatıp işlerim kötüye gidince Baska hastaneye apr topar yolluyolar
Esrtgb Sword net değil ya şehir hastanesi ya araştırma evet baya sıkıntıları var Allah kurtarmış sızı
Nur2519 Ben Erzurum’da yaşıyorum Buhara hastanesine gidiyorum doktorum Hümeyra hanım ve son haftalarındayım doktorumdan çok memnunum.
naneliseker_ Sword buhrada da hümeyra hanıma gidiyorum. Gayet memnunum , dogumda orda olacak. Annem rahim ameliyatı oldu prof. Bünyamin beye yatış işlemleri, odalar vs çok beğendim çokta zor bir ameliyatti güzel ve başarılı hastane.
Fatma0309 naneliseker_ bende muhammed beye gidiyorum,yakin zamanda arkadaşım humeyra hanim ile dogum yapti memnun kaldi