Yncygt Merhaba, 26 aralikda ovitrelle vuruldum ve ilişki oldu. Bu hafta salı günü ilk olan bir migde agrisi yasadım üzerine gidip gelen bel ve kasık ağrım var çooook minik yok denilecek kadar migdem huzursuz gbi ama salı kötüydü neyse dün bikere oldu sadece üzümden anlık aldigim kokudan icim titredi ama anlık.Test yapmadim ama olanlari size saymak istedim tecrübelerinizle tahminde bulunur musunuz? Ve aynı durumda olan arkadaşlarada yardim etmiş oluruz.
Aslihan-ozkan Yncygt bende sana sormaya geldim 😂 nasılsın belirtilerin ney diye. Benimde 9. Gün hiç gebelikle alakalı belirtim yok. Akıntın var mı ne durumda
Kafi Yncygt bazı saydığınız belirtileri için çok erken diğer belirtileriniz adet belirtileri ile aynı en doğru sonuç adet gününü beklemek yada iğne sonrası 10 gün geçtiyse lan verebilirsin canim
Yncygt Şuraya ilişki sorusu veya çocuk nasıl yapılır yaaaaa yazsaydım daha fazla yanıt alırdım gibi ortam.
Nur5516 Yncygt mide bulantısı ve aşırı kasık ağrısı olmuştu benim gebelik olduğunu öğrendim sonrasında suan 31 haftalık
Aslihan-ozkan Yncygt benim sadece memelerim aşırı fena ama oda adet olmadan öncede aynı oluyordu akıntımda normal yine adet öncesi şekilde. Geçen aydan farklı birşeyim yok zaten belirtiler genelde adet sonrası oluyormuş
gul-lale1 Ben çatlatma iğnesi olmadım ama takip edib yumurtlama günlerinde ilişki yaşadım , 3 4 gün sonrasında çok sık idrara çıkmaya başladım, gece 4 5 kez neredeyse. Sonrasında adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim. Tek belirtim buydu
Yncygt gul-lale1 teşekkür ederim be im en belirgin bel agrim var digerleri bi kere du geçti belki üsütmede olabilir onlar
gul-lale1 Mide bulantısı ve koku hassasiyeti 7ci haftada başladı bende 20ci haftaya kadar da sürdü hayatdan nefret etdiğim dönemler 😂
Aslihan-ozkan Yncygt benimde memelerim çok gerginleşti işte adet olucağım zamanda oluyor öyle bel ağrım kasık ağrım felan yok. İğneden sonra belim çok ağrımıştı ama 3 4 gün sonra geçti nezaman test yapacaksın