Pamuk kuzenimiz canım 7 senedir uğraşıyorlar o kadar çok istiyorlar ki onun sıkıntısı çikolata kist var ama karnına yapışıyordu yani sürekli kanıyor vs ameliyat ile kazıdılar kaç kez yani doğal yoldan olmama sebebi bebek tutanmıyordu o hastalıktan içi temizlenince 2 Sağlıklı emriyo transfer ettiler 1 aylık oldular kalp atışlarını duydular şükür ama bebeklerden uzak bölgede rahim duvarı kanıyor birde büyük değil ama büyürse bebekleri kaybedebilirz demiş doktor yatıyor sürekli progestanı fitil olarak 2 gündür kullanıyor keza iğneler vs ama şimdide crp sıkıntısı çıktı doktor demiş enfeksiyon kanamadan kötü enfeksiyon kanamayıda tetikliyormuş zaten ayrıca çocuklar doğduğunda hastalığı iyileşecek onun hastalığının tedavisi çocuk içi temizlencek ama o hastalık için değil çocuk çok istiyorlar Allahım tüm hamilelere ve bebek isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️🩹 ben 9 +8 de çok kötü hastaydım crp 17,3 dü kanama geçirdim çok yoğun dedi enfeksiyon tetiklemiş olablr