umrumdadegil Beyzab95 ben artık hiç bir kontrole planlı gitmedigim için heyacan falan değil korkuyla gidiyorum🤣🤣
Beyzab95 Gizemd-01 bende genel kontrollere 2 haftada 1 gidiyorum ben kendim alıyorum randevularımı sistemden dkdkkd ama arada acillere falan gidiyorum ckdkdkdkkd
Gizemd-01 Beyzab95 ben ilk defa 4 hafta bekliyorum gün geçmiyor sanki kafayı yicem ya daha 3 hafta oldu 1 haftam daha var
umrumdadegil Beyzab95 sen ne zaman istersen o zaman gidiyorsun ben benim bebem ne zaman isterse o zaman gidiyorum🤣🤣
Mercimeek Beyzab95 kız çikolata yiyin diyorlar ya benim çoculum çikolatayla uyanmıyor adam et yediğimde bir tek hareket ediyor 😂😂
Beyzab95 A12_S07 benimki de normalde şekerim var dün kudursun diye tatlı yedim yine kudurmadı bugün kudurmaya başladı biraz biraz skksks
Beyzab95 umrumdadegil djjdjddk anne karnında belli oluyorlar aşağı yukarı annem 2 erkek kardeşim içinde farklı söyledi küçüğü nerdeyse hiç hareket etmezmiş hala mıymıntı hantal 🤣 ortanca kardeşimde karnında 1sn durmazmış hala öyle yılan gibi dldlldldldl 🤣🤣🤣
umrumdadegil Beyzab95 hahaha yılan gibi ne kız 🤣🤣🤣🤣 of hep böyle duyuyorum ama kendimi avutmaya çalışıyorum napimmm🤣🤣