Aabbccc Mujde09 bnde kullanıyorum gebe değilim fakat tüp bebek tedavisi görüyorum değerin 2.5 altında olması lazım
Meervemsi Mujde09 merhaba canım ben hamilelikten önce levetiron 100 kullanıyordum değerlerim normaldi hamilelikte benim de 4 çıktı levetiron 125 mg çıkarıldı ilacım
Ysmnpmk Mujde09 benimde 8 çıktı bı turlu inmiyor 150lik ilaç kullanıyorum sonu nereye gidecek bilmiyorum
FATMA1234yokkan Mujde09 bende 6 haftalık hamileyim tiroidim 5.73 çıktı banada euthyrox 25mg başladı doktorum 10 gün sonra tekrar kan vereceğim bakalım birazda olsa düzelme olacakmı
Mujde09 Seysey61 Hayır hamile değilim canım bütün değerlerim güzel çıktı sadece tiroitin bi tık yüksek dedi doktorum
Sedaaktas35 benim ilk hamileliğim de gebelik tiroidi çıkmış idi levotiron ilaç kullandım haftaici düşük haftasonu yüksek bebeğin gelişimini engelliyormus kesinlikle kullanılması gerekiyor doktorum öyle demişti benimde 5 çıkmıştı ama çok şükür oğlum şuan 3 yaşında ve sağlıklı
e-dzgn Sedaaktas35 Levotiron kullanıyorum da yan etkileri var bende sizde de oluyor mu 25 mg kullanıyorum
Mujde09 FATMA1234yokkan Hamile değilim ama çoçuk düşünüyoruz folik asit ile tiroit ilacı kullanıyorum tiroitin çoçuk için bu kadar önemli olduğunu ilk defa öğrendim
Mujde09 Aabbccc Bütün değerlerim çok güzel geldi sadece tiroit değerlerim çoçuk için bi tık yüksek dedi doktorum 25mg kullanıyorum
Ysmnpmk Aabbccc var canım olmazmi bu hafta hatta kan verdim aşırı yukselmis 8.24 olmuş endokrine randevu aldım hemen haşimatoyum normalde de tiroidim hiç calismiyor kilo alıyorum
YoncaD Mujde09 evet bende kullandigim halde 5 üzeri cikti endokrinoloji doktorum dozunu yükseltti ayrica iyotlu tuz ve iyotlu vitamin almami söyledi. Yarin yine kan vereceğim bakalim normal değerlere gelmiştir inşallah…
Mujde09 YoncaD İnşallah canım doktorum bana lahana, ıspanak, kara lahana, brokoli, karnabahar turp bunları yemeye biraz dikkat et tiroit i tetikler dedi bi düşük bi yüksek çıkıyor bende anlam veremiyorum
Zynp12 Mujde09 bende tiroit hastasıyım gebelik öncesi tiroidim 6.5 idi aşırı yüksek gebelikten öncede ilaç kullanıyordum gebelik içinde kullanıyorum şu anda levotiron kullniyorum geçen hafta kan verdim düşmüş değerlerim çok şükür 🤲 Devam ilaca birakinca geri yükselmesinden dolayı devam edelim dedi Dr bakalım 😊hafta içi 75 mg hafta sonu 50 mg kullanıyorum ilacın kesinlikle bı zararı yok olsa zaten Dr onermez kullanılmasına tiroid değerinin yüksek olması daha kötü sonuclara neden olabiliyor bebkte gelişim geriliği,beyinde gelişim geriliği gibi o yüzden içinizi ferah tutuo ilacınızı düzenli kullanırsanız düşecektir 😊
Ysmnpmk Aabbccc ya ben sordum ameliyatı yok ömür boyu ilaç kullancaksin diyip saliyolar valla bıktim hamileligide çok etkiliyor en büyük korkum o ya yine transfer zamanı yukselirsede haberim olmazsa bebek tutunmicak