Eminel Ben de 16 haftalık hamileyim, doktorum akıntının normal olabileceğini söyledi enfeksiyon değilse bile mantar vs. De olabilirmiş, yeşil falansa zaten mantar, 2 gün önce gittim ben de akıntı mı ne diye amniy. Sıvısı normal seyrinde dedi akıntı için ilaç verdi vajinal düzenleyici vs. Ama bu bende böyle sen de nedir bilemezz doktorundan başka kimse
Bsra_ayz Eminel insallah bendede öyledir iç çamaşırım ıslanıyor çok hareket edince yürüyünce sizde de mi oyleydi
Eminel Bsra_ayz benim akıntı tarzındaydı, ancak doktorum yeşil olmadığı sürece normal dedi. Ama yürürken akmak değil de hafif bir sızıntı gibi dielim, seninde öyledir inşaAllah cnm, tez zamanda mutlaka doktoruna sor ama ihmal etme 🙏
Hilalst Benimde sadece üşüttüğüm zaman oluyor , sarıya dönüyor hemen ama gün içinde sıcak tuttuğum zaman kendimi ertesi güne akıntı olmuyor , sizde belki üşütüyosunuzdur , doktorumada bu şekilde anlattığım zaman ilaç kullanmaya gerek yok dedi.
Hilalst Bsra_ayz vardır mutlaka çünkü benimde akıntım daha önce hiç yokken sadece bi gün soğukta kaldım iki saat sonra su gibi sapsarı çamaşırıma kadar gecmişti sıcak tuttum su içtim geçti ve ondan sonra takip ettim hep üşüttüğüm ve su içmediğim zaman oluyor sende bi gün kendini sıcak tut bol su iç baktın gecmedi doktora gidersin