026 canım benim 34 yada 35 ta doplerini beğenmedim dedi sıkıntı gördü hatta ciğer geliştirici iğne vermişti bana daha sonrasında gecen gittim doplerini sordum iyi dedi neye göre iyi neye göre düzeldi inan bende bilmiyorum terimleri falan ile konuşuyor ama ben anlayamadım pek işte bana dediği gelişim geriliği olan bebeklerin kendi kendine gelmesini bekleyemeyiz yani 41 i falan bulduramayız dedi normal doğum stresini kaldıramazmıs bebek bana 40 haftaua kadar secenek sundu ila normal dersen alırım suni ile onunda yan etkisi bebeğin kalp atışı yavaslar ama yine seni acil sezeryana alırım dedi bilmiyorum vallaha kafamı cok karıştırdı bende hem suniyi cekip olmazsa sezeryan yerine direkt sezeryanı tercih ettim hatta biz dedik acaba doktor sezeryan için mi yapıyor diye devlete gittim oda gelişim geriliği var dedi ama o sebep bulamadı ultrason cihazından kaynaklı sanırım oda perinatoloji sebebini bulur farklı bir durum varsa ona göre doğumun olması gereken tarihi söyler dedi ama son hafta diye hiç gitmedim perinatolağa yani büyük ihtimalle çocuk minyon diyoruz bizde artık