Ozg06 yagmurus hergün yumurta muz ceviz kefir kaşar peyniri ve kaliteli beyaz peynir ben hiç kilo almadan sadece bebeğim kilo aldı bunlarla
Ozg06 Tinii_minii_mom eski kaşar sütaşın peynirleri çağdaş markette satılan sarıbaş yeşil etiketli olan
Safie2020 Emrcnaydn ne marka alcz taze kaşar yazanlar iyi oluyor tost peyniri olanlar eritme oluyir genelde
Emrcnaydn Safie2020 bir marka belirlemem çünkü fason üretip üstüne etiket yapıştırılıyor çok gördüm diyebilirim 😂 bu sebeple kaşar yerine bütçenize göre ezine yada lor önerebilirim tatlı lor zaten bebek loru olarak geçer ama kaşar isterseniz de Kars kaşarı gibi güvenebileceğiniz yerlerden almanızı tavsiye ederim
Babyay yagmurus maden suyu içmek ve yumurta kaşar vs yemek abur cubur dan uzak durmak düzenli beslenmek ben bunları yaptım ve bebeğim iri olduğu için sezeryan oldum ama
Zynp12 yagmurus ceviz,kaşar peyniri,maden suyu,muz,yumurta bunları biliyorum ben.Ben şeker hastası olduğum için muz falan çok tuketmiyorum ceviz fındık falan yiyorum işlenmemiş kuruyemiş olarak günde 1 tane yumurta dedi Dr
Tubasade yagmurus canım senin yemenle alakalı bisey değil öyle diyorrlar ama cidden değim deneyimledim her öğünde yumurta avokado peynir ceviz tavuk et balık tüketmeye çalıştım protein ağırlıllı beslendim ama yok olmuyor o yapısal bi durum hiç dikkat etmeyip yani yemeyip 4 kilo doğuranda var benim gibi her seye dikkat edip 3 kiloya ulasamayanda o yüzden o yediğinle değil bebeğine giden beslenme damarı ile alakalı birazda
026 Pamuk gelişim geriliği nezamn başladı geçti mi sizin ki ben de aynı durum var karın çevresi gelisme geriligi var geçer mi ne yapmam lazım
Cennet_kusum16 Semanur_02 gebe kaldığım andan itibaren İmom OMEGA aldım. 3 aydan sonrada Geybfoll OMEGA ya geçtik. 23 ncu haftadayiz. Boyu 27 haftaya uyumlu kilosu 26 haftayla. Tamamen dediğim şekilde ilerledim. İlk 4 ayda bulantım olmuştu vitamin harici doğru düzgün bişey alamamıştım
Hayal-21 Pamuk bnde 32 deyim 1285 ayrıca suyu azalmış dedi doktor havuç suyu ve soda önerdi insalah toparlar
Pamuk Hayal-21 İnşallah canim.Bu yüzden burda yazanlara hiç inanmıyorum.Hepsinden dünyalar kadar yedim.
Sankus Tinii_minii_mom balığı fırında sebzeli bazende kızartıyorum eti dolmalar köfte ıspanaklı ,kuşbasini en çok çorbalarda kullaniyorum
gizem-cbn Pamuk görümcem ısrarla kelle paça iç bebeğin gelişimine iyi oluyor diyor 🤣 ve ben kelle paçadan nefret ediyorum tiksiniyorum
Pamuk gizem-cbn Ya çok biliyorlar.Doktor kasayla faydalı şeyler ye istersen yine de genetik minyon ise fayda etmez diyor.Gercekten de yukarıda yazılan herseyi yedim🫢