Cattu Kızlar oksaparı kullanırken kan çıkıyor bazen bi sorun olur mu acaba morarıyor da ztn göbek ve koldan oluyorum üstelik 32. Haftaya kdr böyle nasıl olacak bilmiyorum :(
Mlk2304_ Cattu ben 33. Haftaya gireceğim , hep dönüşümlü olarak sağ ve sol koldan vuruyorum. İğneyi vurduktan sonra 10-15 saniye bekleyin öyle çıkarın , bi de moraran yerden tekrar iğne yapmayın 💕
Cattu Rosettastone dönüşümü nasıl ayarladınız ben bi ay göbekte dayanabildim bi ay kollara sadece :/ bu dönüşümde mi gittiniz sizde ne kadar zamanda dönüşüm yaptınız
Cattu Esenha 35 hafta boyunca nasıl göbekten oldunuz ? Bi yerden sonra yakın yerlere vurunca ağırmıyor mu dönüşümü nasıl yaptınız
Elfthh Mlk2304_ bende sağ sol baktım sağ çok mor soldan devam göbek daha az acıtıyor diyrolar ama ben korkuyorum kol devam
Cattu Elfthh size ciddi söylüyorum mutlaka bi kaç kez göbeği deneyin asla kolun yarısı kdr acıtmıyor göbeğiniizn en kenar kısımlarına yapın bi kez deneyin anlayacaksınız göbek deliğinden beş parmak uzağına yanlardan yapın
Melek57 Ben bacaktan yapıyorum göbekten 12.haftasa braktm bacak en rahatı hem acımıyor hem çabuk geciyor morluklar
Edalinaz Kızlar bana da doktorum göbekden vurulan iğne vurulmamı istedi birde aspirin kullan dedi düşük yaptım bir ay adet görüp hemen hamile kaldım suan sorun yok sizce iğne yi vurulayım mı aspirin kullanmak dan da korkuyorum
Cattu Edalinaz ben ikisini de kullanıyorum çok şükür bi skmtı yaşamadım birisi sana faydalı birisi bebeğe gibi düşünün
Rosettastone Cattu ben göbekten hiç vurulamadım çok canım yandı. Bu zamana kadar 2kol 2 bacak şeklinde gidiyorum. Sırayla dönüyorum. Kol+kol+bacak+bacak şeklinde. Bazen çok şişip yer kalmıyor o zaman atlıyorum orayı.
Esenha Cattu surekli sag sol yaptim bisey olmadi son ana kadarda yapilabilirmis bebege degme ihtimali yokmus ignenin
Cattu Esenha 35 hafta yani en az 200 gün göbekte o iğne yerleri dönüşümde olsa geçmemiş olmuyor mu :( bende göbekte daha az acı çekiyorum ama yer kalmıyor gibi geliyo vurulan yerlere yakın da oluyo bi yerden sonra?
Esenha Cattu vurma sekliyle ve alismaya bagli bazi gunler morardigi oldu tabi ama asiri tahribat olmadi. Ama bacakta konforlu bacaga gecebilirsiniz kola kendim vuramadigim icin yapamiyorum.
Aysnr11 Cattu Bazen bende de oluyor kılcal damarlara falan denk geliyor sanırım bişey olacağını sanmıyorum. Ben Göbekten başka bir yere yapamıyorum korkuyorum diğer bölgelerden 😄
Cattu Aysnr11 en az göbek acıyor gerçekten kollarda fena yanma oluyo ama göbekte bi yere kadar dayanmıyor mu birde 150 günüm daha var benim bilmiyorum nereye böleceğimi şaşırıyorum morarıyor da bazı yerler
Aysnr11 Cattu Bizim 93 günümüz kaldı çok morardığı zaman buz koyuyorum o geçiriyor. Sonuna kadar göbekten devam etmeyi düşünüyorum 🤭
Cattu 091022ma Aysnr11 valla benimde istediğim o aslında en konforlu da o ama nasıl yaptığınızı merak ediyorum göbeğin alt kısımları daha çok acıyıp morarıyor dimi sadece göbekle olabilir mi dersiniz
Cattu Esenha eşim bana koldan yapıyo ama göbek gibi değil çok acıyo bacakta kol gibi olur geliyo bana göbekte sürekli aylarca vurunca bi şey olmuyor mu yanı bende aynı yerlere vuruyoruz diye morarıyor düşünüyorum bide dediğiniz gibi kılcal damara sanırım denk geliyo kan çıkıyo bazen
091022ma Cattu bende 3 gündür vuruluyorum ilk hemşire vurdu göbekten morardı iki gündür eşim vuruyor morarma olmadı normal mi acaba diye tereddüt ettim yanlış mı yapıyoruz acaba diye
Cattu 091022ma bana da koldan yaptı hemşire mosmor yaptı bazen damara rastlıyor göbek acıtmıyor da haftalarca vurulacağım için sadece göbekte olmuyor maalesef