kubrabayraktarr a life da lala hocaya gittim bende çok memnun kaldım doktorum çok iyiydi ama hastane berbattı paramızla rezil olduk resmen tüm odalar doluydu 24.04.24 dü doğum tarihimiz biz seçmedik suyum geldi ama planlı sezaryen olanlar o günü seçmiş boş oda yoktu hemşireler kimle ilgilensin yetişemediler hiç bi tedaviye ağrım var dedim 3 saat sonra geldiler klozetler çalışmıyodu oda çok havasız ve basıktı çok küçüktü şansımıza bize kötü denk geldi inanılmaz yoğundu o gün ve ertesi sabah bize çıkın buraya hasta gelcek dediler apar topar gönderildik eve o derece yoğundu yer yoktu doğumlar bekletildi biz odayı boşalttık falan. Benden iki hafta sonra yakın arkadaşım doğum yaptı onunda şansına tek başınaymış koca serviste ve çok ilgilenmişler ben anlatınca şok oldu benle inanılmaz ilgilendiler odaların hepsi boştu annem eşim hepsi farklı odalarda rahat rahat yattık dedi şansınıza boş olursa servis ilgilenirler yoksa da ilgilenmezler.odaları da çok çook küçük tuvalete iki kişi giremezsiniz annem yardımcı olmak için tuvalete götürüyodu beni kapıdan giremiyodu tek kişi anca sığar