birprensesinannesiiim Yadırgamadan cevap verecek birini istiyorum cok yüksek kilo ile hamile kaldım.dis görünüşu geçtim oturup kalkarken bile zorlanıyorum gebeliğin ilk aylarında sağlıklı bi şekilde kilo vermek zararli mi veren varmi?
ASE6154 birprensesinannesiiim canım benim deneyimin yok bu konuda ama aynı post birkaç kere açıldı ve 15 20 kilo verenler olmuş. Benim komşum kendisş anlatmıştı 2 gebeliğinde de 18 kilo vermiş sadece son gebeliğinde biraz almış🙃
01180322 birprensesinannesiiim 36. Haftaya kadar 15 kilo aldım bebeğin suyu arttı doktor şekeri meyveyi kes yürüyüşe xik dedi şuan 39 haftaligim 3 kilo verdim 3 haftada. Toplamda 12 almış oldum bebekte bu süreçte kilo alımına devam ediyordu. Günde 5000 adım atıyordum kndimi yormadan . Son ogunum 5 teydi
Aselim11 birprensesinannesiiim ben diyetisyenle birlikte kilo verirken hamile kaldım doktor uma sordum diyette olmamamın sakıncası olup olmadığını sordum hiçbir sıkıntı görmedi detoks çayları içmediğim sürece ilk 3 ay kilo verimini destekliyoruz dedi ve bende vermeye devam ediyorum
Elffth_2017 birprensesinannesiiim soğuk algınlığı oldum 2 kilo verdim bu aralar iştahım normale dönmüştü tabiki istifar edene kadar
birprensesinannesiiim ASE6154 cok teşekkür ederim ♥️ vallahi cok sevindim kontrollü bi şekilde veririm inşaallah yuruyecek halim yok kalbim fena sıkıyor beni nefes nefese kalıyorum 5-10 arasi versem son aylarda illaki alınacak birde
birprensesinannesiiim 01180322 kahvaltın ne zamandı aralıklı oruç tarzı mi yani aksam erken bitiriyormussun bi sorun olmaz dimi
ceyblog Aselim11 merhaba ornek liste paylaşabilir misiniz? Mesela ilk 4 ay a kadar verilir diyorlar ben 82 ile kaldim 10-12 kilo verilebilir mi sorabilir misiniz müsait zamanininxda
ASE6154 birprensesinannesiiim ama sen yinede bir doktor eşliğinde kontrollü bir şekilde hareket et çünkü herkesin bünyesi aynı değil🙃 inşallah istediğini başarırsın🤲
01180322 birprensesinannesiiim 36. Haftada başladım ben şuan 39 haftaligz sabah khvltimi 10 gibi bazen daha geç yapardım nezaman uyanınca. Şekeri kes dedi tatlıyı vs hayatımdan çıkardım. Akşam ogunumde 5 teydi sonrasında yemeği kestim. Bol su ve yürüyüş günlük devam ettim. Kontrollerde bebek kilo almqya devam ediyordu ben de hafatda 1 kilo gibi veriyordum.
Aselim11 birprensesinannesiiim 2.5 aydır diyet yapıyorum 6+5 haftalık hamileyim 12. Haftaya kadar devam edeceğim
01180322 birprensesinannesiiim doktor tavsiyesiyle devam etsenz daha iyi olur kaç haftaliksiniz bilemiyorum. Herşeyden önemlisi ikinizin sağlığı sonucta