minikkelebek_ Karan_ o stresi bende yaşadım hatta yaşıyorum da o yüzden havuç suyunu kesin deneyin hani elimizden geldiği kadar doğum haftasına ulaşmaya çalışsınlar hastanede yatmak Dan daha iyi evde dinlenmek
Karan_ minikkelebek_ evet hastanede inşam çok daha strese girer. Evde dinlenmek en iyisi. Bebişlerimiz sağlıkla vaktinde zamanında gelsin inşallah 🙏🏻
minikkelebek_ Karan_ sürekli nst ye bağlıyorlar bizler de bebeklerimizde çok yoruluyor rabbim sağ Salim günlerinde doğmayı nasip etsin 🙏
ogretmenanne_ Anonimooooo merhaba aynı durumu bende yaşıyorum geçen kontrol günümde doktorum havuç suyu yerine günde 1 adet havuç yememin daha sağlıklı olacağını söyledi çünkü havuç suyunu bir bardağa sıkıp doldurmaya çalışırken daha fazla havuç tüketmiş olacağımı bununda şekeri yükselteceğini söyledi tabi ben öğrendiğimi söylüyorum sadece yanlış anlamayın tercih size kalmış 🙂🙏🏻
Anonimooooo ogretmenanne_ evet canım ola bilir bende öyle duymuştum ki havuç suyu iyi gelir su azlığına
ogretmenanne_ Karan_ merhaba havuç suyu yerine günde 1 adet havuç yiyin bende aynı sorunu yaşıyorum ve doktorum havuç suyunu sıkıp bardağı doldururken çok havucun gittiğini bununda şekeri yükselteceğini söyledi o yüzden bende artık günde 1 tane yiyiyorum
Evremoz Karan_ aynı sebeple ablam da 33+2 de doğum yaptı. Bir süre kuvezde kaldı tabiki ablam çok ağladı çok üzüldü, şimdi 7 aylık oldu bile ,prematüre olmasına rağmen şimdiden ayağa kalkıp yürümek için çırpınan bir tosuncuk. Onlar çok güçlü korkmayın
Karan_ Evremoz oyyyy maşallahhh 🙏🏻 ablamda 29. Haftada doğum yaptı o kuvez süresi gerçekten çok yıpratıcı Rabbim yaşatmasın . Birazda o yüzden korkuyorum o süreç çok başka