Tugbacds Songul_52 doktora daha yeni sordum bende de var tatlım bu özellikle işe gidip gelirken araba kullanıyorum merdiven inip çıkıyorum o zamanlar yani haftaiçileri çok ağrıyo yerçekiminden bebek aşağı baskı yapıyormuş normalmiş korkulacak bir şey yokmuş öyle dedi doktorum
Songul_52 Tugbacds bende işe gidip geliyorum bunun doğumla alakası yoktur demi çünkü belime kadar ağrı yapıyor
Songul_52 Prensannesi333 bence çocuk baskı yapıyor olabilir bu benim ikinci hamileliğim ama ilk çocukta hiç ağrı çekmemiştim hatta sancım bile yoktu suni sancı verdiler
Prensannesi333 Songul_52 ay canım benim 3. Gebeliğim ikisinde hiç birşey hissetmedim öyle rahat kolaydı ki ama bu ikisinin acısını çıkarttı diyebilirim 😀
Busekose Songul_52 30.haftadan beri çekiyorum 37 haftaligim hala aynı durum doktora sorduğumda bebek baskı yapıyor falan demişti ama bende idrar yolu enfeksiyonu da var acaba ondan oluyor olabilir mi diye düşündüm
Tugbacds Songul_52 aynı durumu yaşıyorum e tabi artık doğuma da hazırlıyo vücut ama doktorum bu şekilde bilgi veriyor benimde ilk gebeliğim tecrübem yok doktor ne derse ona kanaatim 🥰
Prensannesi333 Songul_52 bende bunu merak ediyorum aslında bu kadar ağrı acaba doğumun yakın olduğunun habercisi felan mı
Alinimm2022 Songul_52 ben 16+2 yim bende de oluyor özellikle lavaboya gittigimde ilk gebeligimde de oldu ama baş aşağı döndükten sonra 28. Haftadan sonra bunda çok erken başladı o yüzden yarına randevu aldım bi görüneceğim doktora
ebrubaytar Benim 12 haftalık sadece sol taraftaki kemiğim aynı bölgede ağrı oluyor. İlk gebeliğimde hiç böyle bişi olmamıştı. Doktora sordum sorun yok çatıların genişliyor dedi
Sevil1996 ebrubaytar bende 14 haftalık hamileyim şuan sol taraf aynı şekil ağrıyor ilk gebelik kötü bişe yoktır dimi çok ayakta kaldım diyedir düşünüyorum
Tugbacds Prensannesi333 ay maşallah idolümsün şu an darısı normal isteyen herkesin başına benimde inşallah
Prensannesi333 Tugbacds ayy canımmm 😘 Allahım gönlünüze göre versin sağ Salim kucağınıza alın inşallah ❤️