Songul_52 Kızlar iki bacak arasında tam kemiklerin orda ağrım var daha dün doktora gittim bi sorun yoktu ama bugün çok ağrıyor sizce neden
Tugbacds Songul_52 doktora daha yeni sordum bende de var tatlım bu özellikle işe gidip gelirken araba kullanıyorum merdiven inip çıkıyorum o zamanlar yani haftaiçileri çok ağrıyo yerçekiminden bebek aşağı baskı yapıyormuş normalmiş korkulacak bir şey yokmuş öyle dedi doktorum
Busekose Songul_52 30.haftadan beri çekiyorum 37 haftaligim hala aynı durum doktora sorduğumda bebek baskı yapıyor falan demişti ama bende idrar yolu enfeksiyonu da var acaba ondan oluyor olabilir mi diye düşündüm
Alinimm2022 Songul_52 ben 16+2 yim bende de oluyor özellikle lavaboya gittigimde ilk gebeligimde de oldu ama baş aşağı döndükten sonra 28. Haftadan sonra bunda çok erken başladı o yüzden yarına randevu aldım bi görüneceğim doktora
Prensannesi333 Aynı durum bendede var yürüdükçe ağrı çoğalıyor hatta . Çatı kemiği ağrısı demişlerdi bebek aşagıya doğru baskı yaptığı için oluyormuş
Prensannesi333 Songul_52 evet evet bazen ağrı üste çıkıyor bende bazen yanlarda oluyor . Bazen yatağa girince mesela bacağımı kaldıramıyorum ağrısından çok berbat bir ağrı .
Sabrusebat Aynen ayakta kaldıkça yürüdükçe bende de oluyor tam bacağın bittiği vajinanın başladığı yer ağrıyor üzerinde ağırlık varmış gibi. Son haftalarda olan bişey bence
Songul_52 Sabrusebat aynen bende de öyle bi kaç gündür vardı ama çok ağrımıyordu şimdi çok ağrıyor ve belime vuruyor ağrı
Baybisi Enfeksiyon olunca da ağrı oluyor diye biliyorum kokulu akintiniz varsa doktorunuza belirtmenizde fayda var
Prensannesi333 Baybisi ya çok afedersiniz ama benim kokulu değil ama akıntım var bu aralar ağrımda var acaba bundan kaynaklı mı ilaçta kullandım ama geçmedi hiç .
Prensannesi333 Songul_52 benimde 30 haftalık gibi başladı bu kadar değildi ama suan 35 olduk ama ağrı her geçen gün şiddetli bir şeye dönüyor kendini unutturmuyor yani ağrı sürekli var
Songul_52 Prensannesi333 bence çocuk baskı yapıyor olabilir bu benim ikinci hamileliğim ama ilk çocukta hiç ağrı çekmemiştim hatta sancım bile yoktu suni sancı verdiler