Beratttt _1-2slmgmz ben ilk dogan cocugum 2.5 yasinda vefat etti genetik hastalik vardi testleri yaptirmamistik bizde
Merimerim Arkadaşlar 36+1 bugün saat 3 te sular akademide doğum yaptım. Makat geliş olduğu için acil ameliyata alındım. Normalde bugün kontrole gitmiştim. Meğerse 4 cm açıklık varmış hiç fark etmedim bile. Şu an iyiyim bebiş de iyi. Darısı bekleyen annelere 🌸
12hafsagunkokkaya96 Merimerim geçmiş olsun sizede.. bizlerede dua eder misin hayırlısı ile bizlerde kavusalim miniklere 🥰🤲
Sevgi2605 Merimerim Ayy kurtulmuşsunuz geçmiş olsun inşallah sağlıkla huzurla büyütün. Darısı da bize 🤲🤗
Sevgi2605 12hafsagunkokkaya96 Sanırım benim doğumum orda olacak doktorum Jan Doğan şimdilik memnunum ilgilenmesi güzel 39+5 ile normal doğum bekliyorum 😌
sukran0046 Dilara_0 devlette emine aydına gidiyorum bu cuma randevum var mesela bende bir kaç ay ozele gittim gecen ay özelde gittigim dr uma gitmiş arkadaşm 3 lü test icin ekstra 650 istemiş oda benim gittigim dr a gidecek geri.isterseniz tanışabiliriz instagramdan ekleyebilirsiniz benimde çok arkadaşım yok liseyi dısarıdan okudugum icin hamileligin baslarnda burdan biriyle tanıstık instagramdan ekledik sık sık mesajlaşıyoruz ilerde belki buluşmak felanda kısmet olur bilemem
Dilara_0 sukran0046 özel artık öyle gidilecek hâli kalmadı. Instagram kullanmıyoruz evlendik evleneli sadece tiktok var sosyal medya olarak kullanıyorsanız ekleyebilirim ☺️
Dilara_0 sukran0046 baktım ama bulamadım sen bul beni mehmet_dilara465 aynı bu şekilde bakarsanız profilde eşim ve benim olduğu fotoğraf var❤️