Sevgi2605 Beratttt Ben 38+3 oldum normal istediğim için bekliyorum sanırım 1 haftam falan kaldı çok korkuyorum 🥺 size doktor mu dedi sezaryen diye siz mi istediniz
Beratttt Sevgi2605 Benim ilk gebeligimde sezeryandi ondan dolayi sezeryan olacagim ama yinede korkuyorum ilkim acil olmustu neye ugradigimi sasmistim sular akademi önder ercana gidiyorum ben
Sevgi2605 Beratttt Markaside Ayfer Okumuşa gidiyodum devamlı ocak ayından sonra çok zamlandı ücretler bizde ona o kadar para vereceğimize çocuğumuza bi yatırım yaparız dedik. Kadın doğum hastanesinde Jan Doğan diye bi doktora gittim memnun kaldım açıkcası ilgilenmesi çok güzeldi
Sevgi2605 Maisina Yaa çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum konu yırtılma olursa diye.. 😕 Sağlıkla kucağına almışsın ya ona değer sanırım 🤗 bir de kaç haftalıktın doğum için sancın olarak mı gittin suyun mu geldi? Biraz tedirginim kusura bakma sana da çok soru sordum
Maisina Sevgi2605 40 haftalıktı sabah nişan gelmişti akşam da pembe akıntı olunca tedirgin oldum gittim 2 cm açıklık var açılma kanaması dediler eve gönderdiler 3 saat sonra açıklık 5 cm olmuştu hastaneye gittim geri sancılar 5 dk da bir geliyordu
svg46 Beratttt bende önder beye gidiyorum 36+2 yiz bebek daha dönmedi 38 e kadar bekleyip dönmezse 39 da sezeryana alıyorum dedi ilk gebelik korkmuyorum desen yalan olur yani ilk dogumunuzu da önder beyde mi yaptınız sonda ne zaman takılıyor ilk yürüyüş anlatılan kadar çok zor oluyor mu falan kafamda deli sorular 🤦🏻♀️
Sevgi2605 Maisina Maşallah 40 haftaya kadar iyi beklemiş sanırım erkek çocuk. Erkekte bekler diyolar hep. Bende 38+4 çok korkuyorum ama 😕
Merimerim Ben de 35+3 teyim sular akademide doğumum olacak. Özel muayenesi olan doktora gidiyorum 1200 lira muayene ücreti olmuş, nst de 350 😐 fiyatlar çok arttı ya ne diyeceğimi de bilemedim
Kahramankentli Merimerim doğum ücreti ne kadar konuştunuz mu acaba Ahmet Hakan bey e mi gidiyorsunuz sizde
Cicegim1 Maisina yaa bnde yeni bir başlık açmştm bunun içn şuan 14 haftalk gebeyim ve eşim sigortasız bnde üniye gtmeyi dşnyorm ama hangi dktora gdcğimi blmyorm çevrem de gidende yok ve ilgililermiydi bilgi verirmsnz
Maisina Cicegim1 ben dr kontrollerinde özel muayeneye gittim Prof doktora o yüzden diğerlerini tam olarak bilmiyorum
Beratttt svg46 ilk dogumumu hilal berber kirecci yapmisti ilk yuruyus evet illaki zor oluyo zaten yere bakma diyolar yere baktiginda basin donuyo benim tansiyonum dusmustu bayilmistim ben baya gec yurudum maalesef o yuzden sondayida ameliyatta takiyolarmis artik etrafimdaki dogum yapanlar oyle dedi bende yarin 38+5 oluyorum ameliyat olacak cuma gunu gittimde dönmüstu benim bebis ama benim ilkimde sezeryandi bende ikinci olsa bile korkmuyorum desen yalan olur ilkim acil olunca saskindim bunda bile bile girmek insani korkutuyo birazcik 😬 hayirlisiyla saglikli sihhatli aliriz bebislerimizi insaallah
Merimerim svg46 ben de 35+5 teyim benim de makat geliş. Bu hafta tekrar çağırdı doktorum ama dönmedi hissediyorum. Her gün yürüyüş yapıyorum adaçayı ve hurma önerdi doktor onları da yapıyorum ama artık dönmesi zor gibi. Sular akademide olacak benim de doğumum bekliyoruz bakalım
svg46 Beratttt teşekkür ederim bilgiler için☺️ rabbim kolay kurtarsın inşallah hepimizi sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza 🤲☺️
Merimerim Kahramankentli yok hilal sakallıoğlu na gidiyorum. Ocaktan önce 20 bin küsürdü şimdi net bilmiyorum kesin o da artmıştır
12hafsagunkokkaya96 Güzel anneler marasta kadın doğum ve çocuk Hastanesi’nde doğum yapan var mı daha önce ??
Sevgi2605 12hafsagunkokkaya96 Sanırım benim doğumum orda olacak doktorum Jan Doğan şimdilik memnunum ilgilenmesi güzel 39+5 ile normal doğum bekliyorum 😌
svg46 Merimerim bana herhangi birşey demedi şunu ye iç falan diye 2 3 gündür çok ağrı sancı oluyor dönüyordur yerlesiyordur diyor çevremdekiler ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da nasıl gelmek istiyorlarsa öyle gelsinler ☺️
Beratttt _1-2slmgmz ben ilk dogan cocugum 2.5 yasinda vefat etti genetik hastalik vardi testleri yaptirmamistik bizde