Betulesma bebegimhayalim bakalım diğer aya nasipse bende gidicem böyle renkli fotoğraf alabilirim inşallah ogluşumdan 🥰
bebegimhayalim Betulesma çok sağol canım benim amiin inşallah sende sağlıkla kucağına al insallah, çok güzel oluyor durup durup bakıyorum valla 🥲♥️
Betulesma bebegimhayalim ayyy tabi zaman da çabuk geçiyor gibi ama bakalım rabbim doğumumuzu kolaylaştırsın sağlıkla alalım yavrularımızı 🥹👼🏼💖
rmyscmc Kızlar bende üniversitede ücretli muayene oluyorum tam soracaktım bugün sormadım keşke sorsaydım makineleri renkli gösteriyor mu acaba ya yüzünü çok merak ediyorum
bebegimhayalim rmyscmc unide renkli yok canım kuzenim orada detaylı filan yaptirdi ama foto da 1 tane vermişlerdi ama hiç bisey belli değil ve renkli de degildi
Ucarbabyy Betulesma bende aldım renkli ultrason sultan hoca verdi normalde biraz daha geç haftalarda veriyorum eli yüzü tam belli olunca dedi isterseniz o zamanlarda gidin şuanda da belli oluyor ama çok net değil
Betulesma Ucarbabyy tabii öyledir yüzü belli oluyor güzeldir,ben maddi imkansızliktan dolayı gidemiyorum doğunca göreceğim artık 🥹