Betulesma Motherandbaby_ medicanaya direk gitsem muayene olur muyum muayene esnasında mı renkli veriliyor daha önce gitmedim pek bilgim yok
Bebitom72 Betulesma yok vermiyor üniversite bence. Ben bari video çekeyim dedim ona da izin vermemişti doktor. 15 dakika sürmüştü.
Betulesma Bebitom72 detaylısında memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar söyledi etti video çekmek bende istedim ama o anda bebeğimi görmekten cekemedim aklıma gelmemişti pek bide tek girmiştim
dhbetul Betulesma direkt gidince almıyor bildiğim kadarıyla randevulu çalışıyor detaylı ultrason kısmı arkadaşım girememişti
Motherandbaby_ Betulesma Onu bilmiyorum ben normalde de orda takipliyim doktorum gidip randevu alabileceğimi söylemişti muhtemelen alırsınız yani bir sorun olacağını sanmıyorum siz detaylıdan mı bahsediyorsunuz normal muayeneden mi ben detaylıdan bahsediyorum
dhbetul Betulesma ay ben de sürekli kendime video çekmeliyim diye hatırlatıyorum bilinç altıma işlesin diye 😂
Betulesma Bebitom72 benim yanımda kız vardı o eşiyle birlikte girmişti çok tereddütteydi ama izin vermiş bence doktora bağlı biraz içeri girme konusunda
Betulesma dhbetul kontrole girdiğimde çekeyim diyorum telefonu yanıma alıyorum bebeğimi görünce unutuyorum 😅 ultrason fotoğrafı veriyor ama hiç belli olmuyor ya da cihazdan dolayu
Ucarbabyy Motherandbaby_ ben normal takibimide medicanaya gidiyorum renkli hiç görmedim belki sadece detaylıda renkli vardır birde detaylı için selma hanımdan memnun kaldınız mı
Motherandbaby_ Ucarbabyy Evet ben detaylı ultrasona gitmiştim zaten bazen doktorlar renkli bakıyor benim kendi doktorum da hiç bakmadı renkli ama bu gittiğimde söyleyeceğim evet selma hanımdan memnun kalmıştım
Betulesma Motherandbaby_ ben normal muayeneden istiyorum ama böyle bebeğin suratı belli oluyor ya renkli ultrason diyorlar ondan gittiğinizde yazar mısınız
Annebebek000 Betulesma medicana hastanesinde renkli ultrason var evet Ama detayli ultrasonu oylee Normal kontrole gidince sana renkli gosteriyor bebegi ama kagit verince yine siyah cikiyorr Detayli da renkli kagit veriyolar