Gulseren_yagiz Yazmelegi_ çok teşekkür ederim genelde planlı sezeryanlar bu haftalarda oluyor sanırım 🌸
Gulseren_yagiz Xxxmelodi666 yaaa demek ki zamanı benim ilki 37 de zorunlu sezeryan oldu kuvezde kaldı ben o yüzden çok korkuyorum
seizetheday Gulseren_yagiz ilkinde bekleniyor biraz daha ama ikincide normal bence keşke benim de öyle olsa
Tugceseker naneliseker_ ilki 39+1 ben ondan biraz telaşlandım ama şu anda rahatladım😍herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah 🙏🤲
Gulseren_yagiz naneliseker_ ilk dogumum zorunlu sezeryan olmuştu 37 de kuvezde kaldı 16 gün o yüzden korkuyorum yine aynı şeyleri yasamaktan
Kubra-00 Gulseren_yagiz 35.haftamda banada 2.600 demişlerdi. Doğuma girerken 2.900 dedi doktorum ama hiçbiri gerçek değilmiş😒 birde en iyi özel hastaneye gitmiştim
piyanoogrtmnanne Gulseren_yagiz yok ya sizin erken değil gayet uygun , biz 39 olduk bana gün vermiyorlar ısrarla. Sancın olunca gel yatış yapalım diyolar devlette. Anlamıyorum ki ben gidince her şey hazır mı olacak
Gulseren_yagiz Rumeysaaa Ay inşallah bizim de.sorunsuz olur ilk dogumum 37 de olmuştu kuvezde kalmıştı çok korkuyorum o yüzden
Nuraan_k Gulseren_yagiz peki gün verilince saat belirtiyorlar mı ? Aynı gün mü yatiş bi gece önce mi ? Bizde 36+1 hafta gidicez tarih alacağız inşallah