papatyaolsun Alyamomm bir ara ben de uygulamayı sildim canım ama aşılamaya başlayınca tekrar yükledim. Bayağı bilgi var buradaki insanlarda. Çoğu şeyi buradakilerden öğrendim. Yaşın daha gençse kafana takma ama ben 30u da geçiyorum artık
Busraucgann_ Selo25 sebebsiz inferliteydi aşılama ile hamile kaldım bende doktor cok iyiydi ilgilendi vs
Busraucgann_ papatyaolsun onu bilmiyorumm sormadım acıkcası doktoraa sadece transfer sürecinde doktoraa yumurtalarımın çatlatıp çatlamadıgını sordum ama ben aşılama sürecinde sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalktım geri kalan süreçtee hep yattım sizede tavsıye ederim
Selo25 Busraucgann_ tavsiyenizle ali beye randevu alacagım aşılama için. İstenen belgeler nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz
papatyaolsun Selo25 en az 3 yıllık evli olman , 900 gün sgk prim günü, tek başına sebepsiz infertilite sebep olarak yeterken, eşinin azosperm olması vs yetiyor ve çocuğunun olmaması canım
Bbk88 Selo25 toplam sperm sayısı mı bizim de 198 milyon ileri hareketlilik 27 morfolojik 3 doktor hiç bir sorun yok demiş eşime