Gulays zeymom_ benim 3 aydır en büyük sorunum migrenim ve sdislerim 20 lik dişim çürümüş bir vaziyette çıktı yanındakilere apse yaptı kadın doğumcum çok onermedi erken doğumu tetikleyebiliyor Muş
Nur3955 zeymom_ ikinci trimerde Dr izin veriyor tabi dişçi izin kağıdı istiyor benim doktorum yazdı işlem için
Cucu_01 zeymom_ benim 22 hagtalıkken oldu çekmedi diş hekimi riske giremem dedi şimdi 31 haftadayıs 2 gündür sağmtarafım şiş 🤦♀️ ağrısı biraz geçti ama doktorum pnay kağıdı yazmasına rağmen diş hekimleri risk almıyor
zeymom_ Gulays kaç haftalık gebesiniz,ya ağrım yok aslında iltihap olduğu için enfeksiyon zarar diyo,napcağıöı da bilmiyorum of çok zor bi durum 😢
Gulays zeymom_ 32+2 olduk gece 1 den sabah 7 e kadar çok kötüydüm ağlaya ağlaya bir hal oldum dayanmak zorundayım seçenek yok ki
Nur3955 zeymom_ ben randevu bulamadım daha diş çekimi kanal tedavisi ve diş taşı için dedim dktora izin verdi ikinci trimerde olduğum için birde sensodyn f önerdi bana bunu kullan dedi kadın doğum doktorum
Cucu_01 zeymom_ yaptı ilkinde antibiyotik kullandım ama bu seger kullanmıyorum antibiyotik gebelikten önce de içemiyordum zorlanıyordum şuan elimde buz sana yazıyorum sürekli buz koyuyorum iyş geliyor 🥺🥺
zeymom_ Cucu_01 ya kıyamam inşallah geçer bende apse yapıyor onun bebeğe zarar vermesinden korkuyorum yoksa öyle öok ağrım olmuyor
Cucu_01 zeymom_ bende korkuyorum ama içemiyorum o hapı kusasım geliyor hamile kalmadan önce de içemeZdim ama baktım şişliğim devam mecbur gidicem doktoruma 🥺
zeymom_ Cucu_01 ya işte enfeksiyondan korkuyorum yoksa mecbur dayancam çekimi de birkaç dişçi yapamyız dedi bi doktor da ne saçmalıyprsjnuz hamileler napsın müdahale ediliyor falan dedi
zeymom_ Cucu_01 ben 23 haftalığım verdi klamaskon diye bi antibiyotik kadın doğum doktoruma dedim oda kullanabilirsin dedi inşallah bunla geçerse çektirmem dişimi
Cucu_01 zeymom_ geçiyor kuzu ama rabbim yaşatmasın bidaha ben neler çektim bu hamilelikte dişten allahım varya çoknzor
zeymom_ Cucu_01 amin amin inşallah bu zamanda çok zor kendini düşünüyorsun bebeği düşünüyorsun Allahım şifa versin inşallah hepimize
Cucu_01 zeymom_ amin amin ama sen iç antibiyotik korkma bende çok içtim ilk dönemler bu şişliğimde geçmez ise mecbur yine içicem sanırım🥺
zeymom_ Cucu_01 içicem içicem mecbur Allah korusun hepimizin yavrusunu sağlık için mecbur içiyoruz sizin ilk gebelik mi cinsiyet ne