Aysegul_dur Selam kızlar 22 haftalık gebeyim hareketleri hala net hisedemiyorum bazen hiç hisetmiyorum doktor detaylida plasenta önde ondan geç hissedersin dedi ama yaşayan varmı kaygı bozukluğu olacak bende bu gidişle 😔
tatlibebegim_ Aysegul_dur bende 22+4 haftalığım sürekli hissediyorum hareketlerni geceleri hiç uyutmuyor ama kasıklarımda hep bugün kontrolüm var doktora sorucam bakalım
Tubik-23 Aysegul_dur bnde sizle aynı haftadyim plesenta önde anterior olunca hareketleri çok az hissedersin benimde öyle cunku
dolunay__ Aysegul_dur Benim de Plasenta aşağıda ama bebek Çok güzel hareket ediyor Plasenta ile alakası var mı bilmiyorum
Esragok-k1 Aysegul_dur çikolata falan ye bitter vs ama kimisi de çok geç hissediyor ultrasonda sorun yoksa korkma canım hep stres yaşıyoruz hamilelik boyu Allahım hayırlı doğumlar nasip eylesin
Aysegul_dur tatlibebegim_ bende hisetsem keşke hisetmedigim için endişeleniyorum kaygilaniyorum 22+ 2 benimde
tatlibebegim_ Aysegul_dur yanlış anlamazsanız eğer bazı kadınlar kilodan dolayıda geç hissediyormuş göbek bölgesi yağlı olduğu için
Aysegul_dur tatlibebegim_ yo yanlış anlamam canım 63 le hamile kaldım 70 kiloyum ama boyum 1.73 kilolu değilim karnım çıktı zaten ama plasenta bukadar etkilermi bilemedim salı rendavum var bakalım
Ayyseek Aysegul_dur kalbi atıyosa sorun yok canım ilerde uyutmaz zaten seni sağlık ocağına gidip arada kalp atışlarını dinleyerek için rahatlar endişe etme canım ❤
Aysegul_dur Ayyseek teşekkürler vallahi kaygı bozukluğu olacak herkes net hissediyorum diyor ben derinden derinden öyle yapicam sanırım bilemedim ki 😔
Aysegul_dur Tubik-23 geceleri sola yatıp dinliyorum doğru düzgün uyumuyorum hareket edecek mi diye derinden derinden geliyor sizde de aynı yani
Ayyseek Aysegul_dur hiç canını sıkma dediğimi yap arada git dinle önmli olan kalbi atması zaten sonra hissedersin 25 den sonra falan net hissedersin zaten canım
Aysegul_dur dolunay__ aşağıda arkada yukarıda oldumu hisediyormussun önde olunca net hisetmiyorum malesef
Aysegul_dur dolunay__ benim önde göbeğinde imiş önde duruyor dedi aşağıda yukarıda arkada değil gobegimde
Aysegul_dur dolunay__ detaylida dedim net hisetmiyorum oda dedi normal plasenta önde göbeğinin orda oda hissetmeni engeller dedi
Aysegul_dur dolunay__ bende net bilmiyorum ama internetten baktım oluyormuş benim gibi olan yaşayan varmı diye merak ettim