amayinedeiyiilerledim ldmzki Aile hekimim önce kanıma baktı, folik asit verdi. Bi de anneymiş kaynanaymış çok görüşme dedi, seni strese sokarlar diye🤭 bebek ne zaman, bebek yok mu diyenlerle vs görüşme dedi 😁 kafanı da rahat tut 1 yıla kadar yolu var dedi.
Eylulpera amayinedeiyiilerledim harikaymış senin Dr bizimki de tam tersi kaynana görümce elti yutmuş gibi sinirimi tepeme çıkarıyor elimde kalacak 🥴🥴 Neymiş efendim niye bu yaşta çocuk istiyomuşum olmazmış olsada tutmazmis erken evlenseymişim vs vs vitamin folik asit önermediniz diyorum gerek yokmuş iki düşük yaptım aynı haftalarda kalpleri durdu ben demiştim dedi yaaa.. o an gırtlağına çökesim geldiydi 😡
amayinedeiyiilerledim Eylulpera ay önce insan olsaydı da sonra Dr olsaydı keşke 😔 çok üzüldüm yaşadığınız duruma. İnşallah değiştirmişsinizdir doktorunuzu
esma-4147 Planlı olarak gebelik düşünüyorsan muayene ve tahlil sonrası değerlerine bakıp seni yönlendiriyorlar sadece folik asit kullanmamı söylemişti
Eylulpera Yncygt 39 yaşımda ilk evliliğimi yaptım 41 yaşımda kalp durması sonucu iki bebek kaybettim ard arda 🥺 10 gün sonra 42 oluyorum 🥴
Sevvalll42 Liyamm1 hm anladım bende birine doğum için kouduğumda bi kaşık içmiştimde olmadı biraz ara vercem çocuğa
Liyamm1 Sevvalll42 dedigim gibi yapin + sogan suyu kuru çok iyi geliyor ben sogan kurunu yapmadim ama arkadasim yapti 5 yildir cocuk istiyordu bunu yapti 1-2 ayda hamile kaldi.
Ceed_mom Erzurumlianne değerlerime bakıldı operasyona girecektim ve girmeden önce bakıldı doktor gelip söyledi
Eylulpera Yncygt İşte bı anlasam bundan 42 yıl önce annemde beni 40 yaşının sonunda doğurmuş .. bunca sene önce bile kaldı ki şuan çoğu kişi geç yaşta evleniyor .. Allah akıl fikir versin böyle hekimlere ..
Ceed_mom Selensse ben folik asiti doktorumun isteğiyle bıraktım tamamen şuan sadece demir kullanıyorum bende pregnom artı kalsiyum magnezyum dvit ve demir kullanıyordum önceki doktorumun söyledikleri üzerine ve sanki gittiğim doktora daha çok güveniyorum ve bunların hiç birine gerek yok dedi bir sonraki kontrolde bakalım belki degistirir