Ezoo28 ldmzki bence tam kan tahlili ver ve ne vitaminin eksikse tedavi et. Hamileyken vitamin eksikliği çok zor haplar yetmiyor yediğin herşey çocuğa gidiyor anneye bişey kalmıyor. En başından değerleri fullemek çok iyi ben fulledigim halde demir depolarım boşalmış.
Ceed_mom SmyEsciv kullandığınız vitamine dikkat edin bende 17 haftadayim ve balık yağlı multivitamin kullandım karaciğer enzimlerimi çok yükseltmiş doktorumu değiştirdim perinatologa gidiyorum şuan bilginiz olsun bu konuda ilk sorduğu şey balık yağı kullanıyor olmamdı ve bıraktırdı
Selensse Ceed_mom aynı ben . Regenesis Max kullandım karaciğer enzimleri yükseldi .neden yükseliyor fazla mı geliyor dedim ama tam bir cevap alamadım bilmşyorum bırakınca düzeldim şimdi sadece folik asit kullanıyorum
Naime662 9000 soğanı yıka 4 e böl bir bardak su ile sadece 5 dk kaynat kapat ılık halde iç sabah akşam düzenli iç aç karnına ama yatmadan önce de aç olarak iç 1 hafta düzenli yap sonra bırak içme biraz kötü tadı filan ama olsun ben ilk denemede hamile kaldım ve düşük yapmıştım onun kalan bütün mikropları temizlemiş ti
Sevvalll42 Liyamm1 evet şeklini falan biliyorum da suyu ilk kullandıysanız kirli oluyo kaç bardak içtiniz içine ne okudunuz
Liyamm1 Sevvalll42 simdi canim ben adetin ilk gununde içtim 5 gun boyunca her gun taze yapip içtim bir sabah bir aksam zaten yapraklari açildikca kullanabilirsin ben 2 gun aynisini kullandim.
Sevvalll42 Liyamm1 hm anladım bende birine doğum için kouduğumda bi kaşık içmiştimde olmadı biraz ara vercem çocuğa
SmyEsciv Smzg ilk 3 ay kullandım ama folat diye geçiyordu ilacın içindeki maddelerden biri tam folik asit değildi. Araştırmalara göre türklerin vücudunda tam hatırlamıyorum adını ama bir madde fazla bu madde folik asit kullanımıyla tehlike arz edebilirmiş ondan dolayı önermiyorum kullanılmaması gerekiyor dedi.
Ceed_mom Selensse ben folik asiti doktorumun isteğiyle bıraktım tamamen şuan sadece demir kullanıyorum bende pregnom artı kalsiyum magnezyum dvit ve demir kullanıyordum önceki doktorumun söyledikleri üzerine ve sanki gittiğim doktora daha çok güveniyorum ve bunların hiç birine gerek yok dedi bir sonraki kontrolde bakalım belki degistirir
myavocado ldmzki Dr önerisi ile fermotil adında bir takviye kullanmıştık biz üç ay, hem eşim hem ben. Kadın ve erkek için farklı oluyor, kadın için olanda folik asit de var içerisinde ayrıca folik asit ya da başka bir takviye kullanmadım.
MorKelebek54 ldmzki bana normal folik asit vermedi. Multivitsmin bakik yagli icinde folik asitinde bukudugu diger vitaminlerin oldgu bi vitamin verdi hatta sabah erktme aksam kapsul iciyodum ayni marka ayni kutu icindeydi gebelik sonrasi icinde ayni markanin ama gebelik sonrasi olanini verdi ama sabah eritme benim icin cok sekerli geliyodu 3 ay dan sonra farkli bi mutlivitmsin verdi
Ceed_mom Erzurumlianne değerlerime bakıldı operasyona girecektim ve girmeden önce bakıldı doktor gelip söyledi