G_sah87 Cennet-polat aynı benimde bir oğlum var ve maşallah çok hareketli kızım olursa belki dedim bana acır😂 ama tahminler erkek cıktı hayırlısı artık hepimiz için
Cennet-polat G_sah87 bende aynıyım aşırı düşkün fazla fazla kız olsun babaci olsun eşimin tepesinden inmesin valla bu erkek çocuğu bana kök sokturuyor hem çok büyük bir sevgisi var iyiki var canım herseyim ama çok yoruyor beni
Ecelina2020 Esrprasz form da resim yükle varya oraya girin yükleye tiklayn sonra altta kopyala var ordan kopyalayn yoruma yapstrn
Teraziii @Asilmom50 canım rica etsem benim kinede bakar mısın? Bir kaç kez denk geldik forumda ama attığımı gormemıstın😢
Esrprasz @Asilmom50 teşekkürler, 6 haftalık anlaşılmaz diye atmamistim:) 6 haftalık hali. Rica etsem bakar mısınız
Teraziii @Asilmom50 canım baktım bide bunu buldum bu ilk cektırdıgım ultrason burda da kız mı gözüküyor 🙏
G_sah87 Cennet-polat yok benim oğlum babacı hemde aşırı babacı ama hareketlilik yaramazlık da benci yani beni üzüyor yoruyor inşallah kızımız olur merka ederim bu sonuçlardan sonra