ZelihaTkcnn Tugbasuu Benim Brh pozitif eşimin 0rh negatif benimde iğne vurulmam gerekiyor mu bilgisi olan yazabilir mi ?24.haftadayiZ
Tugbasuu ZelihaTkcnn hayır kan uyuşmazlığı olması için anne negatif baba pozitif olmalı, sizde bir sorun yok yani
MinikkCivcivim Tugbasuu bende bu hafta oldum 48 tl igne parasi verdim sadece sasirdim acikcasi o kadr yuksek vermenize hemde eczaneden almissiniz doktoeum hastanede yaptirirsam yuksek maliyetli olacagini soylemisti bana
ElaineBenes Tugbasuu merhabalar geçen de yazdım sanırım, özel takipliyim doktorum reçeteledi ve eczaneden ücretsiz aldım. Devlette veya özelde olmasıyla alakası yok bence. Eczaneden muadil ilaç verdiler de o mu karşılamıyordu acaba
birkucukumut0811_ Tugbasuu Ben devlet hastanesi takipliyim kan uyuşmazlığı var bizde de doktor reçete yazdı eczaneden alınması gerekiyo dedi gittik eşimin sigorta yatmadığı için devlet karşılamadı malesef bizde bu civarda bi fiyat ödemiştik
-incila- Benimde uyuşmazlık vardı. Özel hastanede devlet karşıladı reçete edince ama özel kliniğe gittiğimde devlet karşılamadı ilacı. 4 kez oldum. 2 si kanama sebebiyle, biri doğum öncesi, diğeri doğum sonrasıydı. hepsini devlet karşıladı.
Bircandeniz Tugbasuu bende geçen sene devlette yaptırdım hatta ayrı bir oda açıp yatış bile yaptırmışlardı ntsye vs bağlayıp göndermişlerdi. Keşke sorsaydınız iğne olmadan önce burada
Cybbusra Bizde de kan uyuşmazlığı var ama sonuç negatif çıktı ama doktorum bana doğumdan sonra vurulacaksin kanaman binsorun olursa hamilelikte vuruluyor dedi benim de kafam öyle karıştı mesela
Hayalgokce Cybbusra kanamaniz olursa ama yapılması gerekiyor 1.dede aklnizda olsun ilk cocuklar uyusmazliktan etkilenmezmis dogum sonrasi yapılmasida 2. Ve diğer cocuklari korumak adına yapiliyor zaten
Hanifesenlq Tugbasuu iyide neden karşılamamış anlamadım bende 3 kere vurdurdum aynı iğneden ve eczane ücret talep etmedi
Mavidunyamm Tugbasuu Ben devlete gidip aynı günde direk ücretsiz vurundum iğneyi. Hiç para ödemedim. Keşke sizde öyle yapsaydiniz 1600 çok fazla o paraya bebeğin ihtiyaçlari az da olsa görülürdü. Devir tasarruf devri valla 🙏🤭