__bahar98 Yeni1gebelikkk o normal bende oğlumunkini 2 aylıkken duymuştum kalbi atıyor sadece onu dinlemek bebek küçük olduğu için zararlı oluyormuş oğlumun doktoru öyle demişti
Swan97 __bahar98 dış gebelik için beta hcg artışı düzenli değilse şüpheleniyorlar o sebeple sordum. Tüh keşke kan alsalarmış
Ebruessar35 srparlk hayır daha görmedim sadece evde test yaptım pozitif ve 4 günden beri hastalığım olmadı
Arse65 5+1 bugün dün gittim karnımdan kese falan görmediler beta hcg 885 çıktı perşembe tekrar kan ver bir bakalım dediler ultrason ile görmek için keseyi betanın 3 binler de olması gerekiyor dedi kızlar doğrumu acaba ?
__bahar98 Arse65 kendinizi korkutmayın bazende çok küçük olduğu için kese görünmezmiş inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏼
Swan97 Arse65 aynı şekilde ben de dün 5+1dim kese göremedik. Doktor normal dedi haftaya çarşamba çağırdı inşallah 6+3 olacağım o güne kadar görünür umarım 🙏🏻
Ummuhnm Mir90 Arse65 ilk 130du üç gün sonra ölçüldü yani 1ocakta 810olmuş yarın tekrar vereceğim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻❤️
Bahaaaar Esillla kese 1500 lerden sonra belli oluyor 1 hafta sonra görürsünüz belkş kalp atışı bile duyulur